en fråga

naiana om ja, tack!:

hur gammal e du o va heter din son, hur gammal e han, va e pappan? min dotter ska heta Anastasya, Nicolina, Nilzete eller Elida

SVAR: Jag heter Ida, jag är 20 år gammal, snart 21! Lucas min son är 5 år, och lucas pappa/min pojkvän är här, haha eller han är med i bilden, förstår inte frågan riktigt, hoppas du är nöjd med ditt svar:)

i


rubrik



min bullar.... ja, dom blev inte super bra, inte som jag ville iallafall! men men, lucas är nyklippt och nyduschad och sover! puuh, skönt:)! snart kommer m hit..  går ju inget bra på tv idag? :(! jaja.. imorgon skall jag jobba från 6.50-16.00. JAG LÄNGTAR TILLS DEN 27 februari!!! kan någon hjälpa mig att sluta ha det där suget på något hela tiden, vad skall jag göra? en bulle där, lite godis, popcorn.. NOT GOOD, BIG NO!
Jag är inte glad, jag är på ett väldigt väldigt dåligt humör! don´t play the game if you not are ready!
PEACE

i


ja, tack!


Ge mig en lexus!

i


bulldags bulldags hela daaan..



lucas är hos sin vän hugo idag, och då tar jag tillfälle i akt att baka bullar, utan mammas stöd! vaniljbullar skall göras, hur dom kommer se ut eller smaka återstår att se! wish me luck!

i


maten igår




först åt vi gratinerade kräftor, efter det åt vi indonesisk gryta, oh till efterrätt så åt vi chokladmousse med hallon!värt att prova;)

i


MUMS



nu har jag precis ätit förätt, gratinerad kräfta, love it! kräftor is the shit!! jag lägger in bilder på härligheten sen, nu skall jag äta varmrätten!

puss på er

i


energi

kan man bli utarbetat? eller är man bara lat? ja det är verkligen frågan.. trött är jag iallafall, alltid trött trött.. kanske borde äta lite vitaminer..? jag har varit i kungsbacka en sväng, blev inget mer än storhandling av mat! hade behövt inhandla nytt smink, men jag skall in till stan i veckan så det får bli då! ikväll skall jag inte göra någonting, bara vara! lucas lekar med sin gode vän marcus så det är full fart hemma, nu dags att ringa och boka kalas, tjing tjing,

marcus och lucas sommaren -09


i


broccoli är huvudingrediensen i min mat idag!



hur äter man nyttigt när man måste men man inte vill och när det inte skulle gå? den där godisbiten är som en cigarette för dom som behöver sitt nikotin. yäyä! nu gör jag mig lite broccoligratäng som bara består av broccoli och ägg, och lite mjölk då! jag börjar jobba om 45 min och sressa som valigt, great!!! jag är inte på jobbhumör, jag är huuur trött som helst idag! men två dagar kvar sen är jag leeedig kanske hur länge som helst, haha! nu måste jag skynda mig, stressa stressa! vi hörs när jag kommer hem ikväll 22.00 tiden, JAA! haha!
bye for now
i


blogg.se




blogg.se är jätte konstigt, fungear knappt. men men, god morgon iallfall, nu har jag precis lämnat lucas på dagis, nu skall jag vila en stund för vid 14.30 böjar jag jobba och fram tills 21.30! så innan dess måste jag också ringa
banken, kungsbacka kommun, dagisverksamheten, eksta, min sekreterare, och sen söka jobb!
vi hörs senare,

i



sweet dreams


jag kommer soomna såå gott , tror jag! jag är så glad, jag kommer iallfall somna med ett leende på läpparna:)
god natt, puss

i


du, sandra

jag fick en kommentar där det stod att jag inte svarade på alla frågor, men det har jag:)? jag jag missat så fråga igen:)

snön hade vi kunnat hoppa över..


yoyoyo, jag gillar ICKE snö! jag vill ha vår, sen lite varmare så man kan gå i jeans och vita converse! mmmm.. när är det dags? ingen snöstorm, jag blir tokig! jag plockar fram mina sommarkläder snart!
i


min söta lilla vän


i


han som står varmast om hjärtat


i


här får ni från mig

Emma om skit också:

Vad är dina framtidsplaner? Söt blogg du har!

 SVAR: Mina framtidsplaner är stora, väldigt stora.  Jag vill bli jurist och eventuellt plugga till advokat. Eller så vill jag bli polis. Båda drömmarna är helt klart über svåra och nästintill omöjliga:) men jag vill:) sen vill jag självklart ha ett eller två barn till, snart! och mest av allt, ett fast jobb inom försäljning och en lägenhet!



Lisa om
att orka..:                

Varför flyttar inte du, din kille, och lillen tillsammans? :) Din man jobbar väl också?

 SVAR: Vi flyttar inte för att ingen av oss har ett fast jobb, jag jobbar bara extra. Och min pojkvän är precis färdigutbildad och arbetssökande. Men så fort båda står stabilt så tror jag nog att vi skall skaffa oss en lägenhet, tillsammans:)!



Anonym om
att orka..:

Är din pojkvän Marcus, Lucas pappa? :)

 SVAR: Jajemänsan, det stämmer!



Sandra om
att orka..:

Vad jobbar du med? Tack för en supersöt blogg!!

 SVAR: Tack,  jag jobbar med dementa och även extra som säljare!


Anonym om att orka..:

Fanns det någon tanke på att göra abort när du fick reda på att du var gravid? Du var ju så ung när du fick honom, men jag tycker att du verkar vara en toppen mamma och önskar er all lycka :) Kram!

 SVAR:  Det var för sent för att göra abort när min graviditet upptäcktes.


den där semlan


när min mamma kom hem hade hon med dig 2 semlor, en till mig och en till henne! jag är inte jätte sugen, och inte heller hungrig.. hum, jag får väl försöka trycka i mig den ändå!

i


någon där?

någon som är bra på design och göra en bra header på mig och min son:)! ??


i


naket


I LOVE IT!
naked juice bar
är det bästa smoothie stället i stockholm! Det borde införas i göteborg och kungsbacka! man skall beställa en blueberry slimer! JISSUS!

you gonna love it!

i


dagbok, kassabok, pluggning?


Igår när jag & lucas var i stan köpte jag knappt något, var riktigt sugen, men hann inte! dock köpte jag en ROSA bok, jag har ingen anning vad jag skall ha den till. Jag skall börja plugga till hösten, eller söka in till olika skolor och utbildningar. Eller, dagbok? skriva ner tankar? nej, inte min grej längre, kan ifs vara väldigt väldigt skönt ibland, som nu, herregud vad frusteration jag har och vill bara få ut den, kanske på den rosa boken? haha! eller till slössammaste tjejen ida bredemark att börja skriva kassabok och kolla vart alla pengar hamnar?! nej men jag har ingen anning vad jag skall göra med den som sagt, men snygg är den!
Det var iallafall 50% på visa saker på ordning&reda, som finns inne på NK.

i


välkommen tillbaka babe


hoho, igår kom han tillbaka och ikväll kan vi se han igen klockan 22.00-23.00

i


tisdag och husmanskost


ah ne, idag blev det spagetti och köttfärssås, med mycket grönsaker!

Efter en lång dag på stan så sover äntligen lucas! Vi träffade mina goa vänner filippa och stina, först en fika med stina i kungsbacka och sedan in till göteborg för att träffa filippa! Träffade även på en gammal klasskompis från göteborg, Adam:) OJOJ, visa går det väldigt långt imelllan när man träffas! Och lucas han fick två presener av dom, ett par jeans och en tjocktröja:)




i


måndag..

och DUBBEL avsnitt av paradise hotel, 22.00-23.00 LOVELY


yey, MIN POJK FYLLER 5ÅR IDAG

oj vad glad han är, min lille lucas har blivit så stor och alla åren har gått så oroligt snabbt. Jag har jobbat idag så lucas fick gå på dagis en stund, efter dagis var det hem och HETSÖPPNA paketena, och det gick fort, haha! efter det var det dags för lucas favvo rätt PIZZA, och sen efter det så gick vi till grannarnas hundvalpar och hälsade på, och efter det så gick vi hem och åt tårta:) nu är de dags för lucas duschning och sen sova:) imorgon skall jag och lucas till göteborg då hans fader filippa och min vän stina vill gratta  hoonom:) PUSS









i


skit också

jag hade svarat på alla frågorna LÅNGA svar! haha, men allt raderades.. och jag börjar jobba om 30 minuter så jag får ta det ikväll när jag kommer hem, fråga på lite mer under tiden:)


i


hamburgare utan kött!



nej jag är inte vegetarian, men visa köttbitar äter jag ej, pga av att jag tycker dom är typ vidriga, kött jag kan äta är oxfilé och fläskfilé typ, köttbullar och sånt, blää! yeye, jag gjorde mig iallafall en sallad och kastade in det i två hamburgar bröd, uuur gott! igår jobbade jag och skall även jobba idag, det är därör jag inte hinner/orkar skriva! imorgon fyller min pojk 5 hela år, och det skall självklart firas imorgon, efter jobb och dagis! sen på tisdag skall jag och lucas träffa en vän från göteborg, ons, tors, fre jobbar jag, sen är jag ledig väldigt väldigt länge, om dom inte ringer in mig från mina jobb då:)! tack för alla kommentarer, jag skall svara på dom nu!
PUSS,

i


sushi, gabbo och lite tv!

oj! haha, jag är med gabriella nu. jag möte upp henne i kungsbacka efter hennes jobb, efter de så gick vi och käkade sushi, riktigt riktigt gott! jag är mätt orkar inte skriva:) cha cha

i


bad bad, to bad!

haha, sämsta på att skriva! men jag har varit så trött efter allt jobb, om man får skylla på de:)! idag har jag jobbat från 6.50-16.00 så nu är jag färdig ioedning gjord för att åka in till kungsbacka och möta gabriella för att äta sushi, MUMS! guuuuud vad jag har längtat efter den maträtten! bussen går om 20, men här får ni dagens!


leggins från gt, tunnika från tara!!

i


att orka..



hum, jag kom hem från joobbet vid 22.00 tiden, och är som vanligt super trött, har duschat och käkat, nu måste jag sova, för jag skall jobba imorgon 14.30-21.00! på fredag blir det att görs sushi med en vän, haha, första gången och mycket skall det ätas!
Och sen vet jag inte riktigt vad jag skall skriva, kan ni inte fråga lite frågor?! :)

i


stockholm glamour!

här kommer några bilder från i lördags!




i


me like


I WANT THIS JUMPSUIT!

i


snygg ring från kum kum


underbara mamma



när jag kom upp i morse gjorde mamma mig en omelett, den är utsöktt!

i


SEMLA


åh, mums! jag slängde precis i mig en semla och kollar på idrottsgalan:) haha! jag inväntar PH. tänkte slänga in lite bilder från stockholms helgen senare!

i


den lilla svarta!

nyduschad och nybadad från poolen. nu är det dags att göra sig iordning, om 1½ timma skall vi vara på middagen, jag var ju och panik letatde efter en klänning förut, jag hittade en übder fin klänning, som ni ser på bilden nedan, köpte även ett par lackleggings! nu måste det skyndas, ni får se hela outfiten snart!



i


kvart i ett




oj, klockan rullar fort frammåt, jag och marcus var nere och åt den goda hotellfrukosten vod 10tiden, det finns så SJUKT mcyket gott att välja mellan, haha! sen gick vi tillbaka till vårat rum, och jag somnade om tills nu. Nu måste vi på klänningsjakt. 

i


sherlock holmes



ojojoj, filmen var faktiskt otroligt bra! nu skall jag krypa ner till marcus i sängen!
MEN GUD VET NI? jag skall ju på party immorgon och det skall vara hollywood tema, och jag skulle iallafall ha på mig min svarta nya klänning, men jag ville tvätta den innan, så jag gjorde det igår kväll, men när vi kommer till hotellet och jag tänkte hänga upp min klänning har jag GLÖMT den hemma på tvättstället! haha herre! tur att vi bor precis brevid ett köpcentrum!! OJOJ!!
Planerna för imorgon är att gå ner och vräka i oss av hotellfrukosten, ta ett dopp i inomhuspoolen här på hotellet, ner till stan, luncha, sen hem och göra oss iordning för festen!! vi hörs imorgon bittti!

GOD NATT, puss

i


stockholms gator.......

nu sitter jag och marcus på hotellrummet, vi var nyss nere i city och käkade lite mat, och beställde bio biljetter, om alltså 30 börjar våran bio, sherlock holmes. Så nu måste vi ta på oss och springa! hörs senare! pussi

 

i


tröja, linne, byxor, bikini.......


Jag orkar verkligen inte packa.. dock skall jag ju som sagt bara vara borta i 3 dagar, men... hum!

i


bad boys



malin om FRÅGOR OCH SVAR:

Hej! bra blogg =)
hur gick förlossningen och så? var det jobbigt?
bor själv i åsa, för antar att du arbetar i åsa?
grannstugan kanske?


SVAR: En förlossning är ju inte direkt som en shoppingrunda. Sen tittade jag väldigt mycket på tv om förlossningar, men man blir ju vettskrämd att titta på dom! Men min förlossning gick förvånandes bra, ingen bedövning/lustgas! Så jag antar att det inte var jobbigt, haha! Jag jobbar i åsa, ja. Sen jobbar jag även i göteborg! Vem är du malin? :)

Josefine om FRÅGOR OCH SVAR:

Hej! Vilken söt blogg du har. Jag har en fråga och undrar Hur känns det vara ung mamma, vad är fördelarna/nackdelarna + är pappan med i uppfostran? :) PS. du verkar vara en jätte go mamma!

SVAR: Tack:)! Nackdelarna var ju att jag blev gravid när jag var 14 år, strax efter att man börjar ditt riktiga tonårsliv. Att då i 14års ålder inte kunna göra det en 14åring vill eller skall. Jag tränade nästan varje dag + matcher, så det var också en nackdel, jag kunde inte göra det jag älskade, träna! Och många av mina då närmaste vänner tog ett steg tillbaka. Och jag var ofta ensam. Sen har vi nackdelar med att få respekt, alltså man får knappt någon respekt Fördelarna är att jag är en stolt mamma. Och även att jag känner att jag kan ge och tillföra precis lika mycket som en äldre mamma. Jag vet inte riktigt vad jag skall svara för fördelar. Jag älskar mitt liv som ung mamma:) Och pappan är med i uppfostran, ja! Lucas har alltid haft en bra relation med sin pappa. 

 

 

Anonym om FRÅGOR OCH SVAR:

Har du uppfostrat honom själv hela tiden? ställde inte pappan upp?

SVAR: Nej jag har inte uppfostrat Lucas själv, hans pappa har varit med i bilden hela tiden. :)


i


amazing!


Mitt armband från disney couture , jag fick det av mina föräldrar i julklapp! LOVELY


i


big big problems

halluu, hemkommen från jobbet och dagis. nu skall jag hoppa in i duschen och sen laga någon mat, jag är så fruktansvärt sugen på BARA potatismos! mumma..

Jag har fått en del frågor om Lucas pappa och om hela gravidideten, jag svarar på det jag kan! Annars får ni fråga mer:)

Efter mat, dusch, städ, så måste jag packa, jag och Lucas pappa marcus åker till stockholm imorgon och stannar där hela helgen:)

ME LIKE


i


home sweet home

idag efter jobbet åkte jag, lucas och marcus in till kungsbacka för att köpa lite presenter som skall ges i helgen. puuh, det var GANSKA jobbigt att gå där med en mega sur pojkvän och en skrikande 5 åring! men nu är vi hemma, och jag vet inte vad jag skall laga för mat? jag orkar inte! struntar nog i de............... BAD DAY!



sen angående mitt hår, haha! jaa.. det kommer nog klippas av en del, all info får jag veta längre fram!;)

P&K

i


paradise hotel



nu är det dags för favortie och det mest underhållande programet paradise hotel:) haha! imorgon jobbar jag 8.00-13.00, huuuuur skönt som helst:) efter det skall jag hämta min lilla pojk på dagis och sen bär det av till kungsbacka. Jag skall köpa present till min bros tjej, och sen till en frisör som vill att jag skall vara med i en hårtävling, fast det kanske kommer vara det mest vågade, ni får höra imorgon, för jag vet inte exakt vad hon skall göra med mitt hår:P!!! SHITT!
PUSS och GOD NATT

i


love




trött trött och åter trött :) haha! just nu är jag med min underbara pojkvän, som oftast gör min dag, jag älskar honom!!! ikväll blir det tv tittning och bara ta det lungt, hoppas allt är bra med er, puss

i


ny dag imorgon



åh min pappa är underbar, han hämtade mig på jobbet förut! så skönt! när jag kom hem hoppade jag in i en dusch och efter det var det dags för paradise hotel i en timma, men NU måste jag sova för jag jobbar imorgon 7.30-16.00!!!! Jag kommer aldrig att orka jobba i alla dom timmarna, hoppas humöret är med mig!!! Har fått några frågor igen, svaarar på dom, och sen hörs vi imorgon!
PUSSI

i


HOLD ME


Vid 11-tiden så gick jag till grannarna och kolla till dom små valparna! URSÖTA! Efter en timma där så gick jag hem och nu vet jag inte vad jag skall göra eller äta innan jag börjar jobba(14.30), ett bra mat förslag tack?

i


sleep tight

nu skall jag sova.. imorgon jobbar jag från 14.30-21.00, men innan dess skall jag till grannanars hundvalpar och mata och mysa med dom, jag tar bilder på dom imorogn för dom är ju bara fööööör söta! haha!! nu längtar jag bara mer och mer till stockholm som vi kommer åka till på fredag! lyxhotell oså.. ;) talk to you toomorrow

i


SALLY MANN



make up store


MÖRKT ELLER LJUST?


Gud jag vet inte riktigt vad jag skall göra med mitt hår, just nu är jag mörkhårig! För första gången i mitt liv, jag har alltid varit blond innan, men nu funderar jag att ta tillbaka mitt blonda hår!
HJÄLP!!
Vad tycker ni?


i


HOLLYWOOD


Det här stället blev jag och min vän bjudna till när vi bodde i hollywood av en tjej där! haha, men vi beslöt oss att inte gå, fasen att vi inte gjorde de. Massa fräcka personer är ju där, bland dom i the hills! Och antagligen fler topmänniskor. VI SKULLE GÅTT DITT, XIV!!!

i


the hills


Jag ligger och göttar mig i sängen och kollar på the hills! me like! älskar att titta på de, när jag var i hollywood och runt där så ser man platser där the hills uttspelar sig nu på tv, skoj!
i


STOCKHOLM



På fredag åker jag och min pojkvän till sthlm som jag har skrivit innan, på bilderna ser ni hur vi skall bo, och bada! haha, jag kommer garanterat gå ner och ta en dopp eller två.

i


ingenting

efter en mysig träff med min vän josefine och en runda på stan utan ettt enda köp och mycket besvikelse så lever jag ändå! Jag kom hem ganska sent igår så jag slängde i mig lite mat och sedan åkte jag hem till min pojkvän, där vi hyrde en film. Ganska bra, la gigolo,han är ju bra snygg! så nu ligger jag i sängen och skall ta det jäkligt lungt, för ja jobbar mån,tis, ons, tors och sen på fredag åker jag och min pojkvän till stockholm! tänkte visa dagens outfit men idag har jag bara på min joggingbyxor och en tshirt, ni får en gårdagens:)! haha!!

i


OJOJOJ



Jag orkade inte skriva något igår, jag jobbade i 8 timmar sen var jag helt slut. När jag kommer hem från jobbet hade vi inget vatten, inget alls, ganska jobbigt. Jag skulle igentligen varit barnfri igår, men hans pappa gick ut istället. Så jag och lucas hade fredagsmys:) Men så började jag tänka på vad jag skulle laga mat, men så kom jag ju på att vi inte har något vatten, och utan vatten, svårt att göra mat(jag kanske var lite lat också:))  Så jag åkte och köpte thai mat, sen busade jag och lucas och han fortsätte med att spela wii och jag kollade på lets dance, haha! Jag trodde elin kling skulle vara lite bättre? Men snygg är hon ju garanterat! Han mathias från EMD, han, han, han är ju snygg! haha! Om en timma åker jag till göteborg för att träffa min kära vän josefine! Hon har varit i paris i 5 månader om jag inte minns fel:)

Vi hörs när jag kommer hem från stan, PUSS
i


FRÅGOR OCH SVAR



Anonym om hungrig:

Vad jobbar du med? :) Söt blogg du har.

 SVAR: Tack så mycket: ) jag jobbar med dementa!!

 

 Alexandra om fråga en fråga:

Hej, det skulle vara jättekul att få veta om hur du tog det när du blev gravid? Hur du upptäckte det? Om det var ett självklart val för dig?

 SVAR: Min upptäckt av min graviditet är faktiskt lite sjuk. Det började sommaren -04 då jag började må riktigt riktigt dåligt, jag spydde varje gång jag åkte bil, så jag trodde att jag var åksjuk. Hade ingen mens under den sommaren heller, men jag trodde att den försvann pga av min vikt, plus att hur skönt är det inte att vara utan den?:) så tänkte jag då! Men efter sommaren beslöt jag mig att gå till ungdomsmottagningen och då visade sig att jag var gravid. Grejen är att jag ville nog inte tro att i 14års ålder att man är gravid, det är lite svårt att förstå. Och det var självklart en STOR chock för mig och min familj. Jag hade gått så pass långt in i min graviditet att abort inte var möjligt. Att mina alternativ var att behålla och uppfostra honom själv, eller att adoptera bort honom. Men adoptera bort fanns inte för mig. Även fast jag inte var redo så vet jag att jag valde rätt beslut för att jag hade mått så psykiskt dåligt om jag hade valt att inte behålla honom. Men några veckor efter älskade jag min mage och visste att jag skulle bli en stolt mamma, och det är jag idag!

 

Sofia om haydo haydo:

vart jobbar du någonstans?

 SVAR: Jag jobbar med dementa!

 

Anonym om haydo haydo:

vart jobbar du?

 SVAR: Jag jobbar med dementa, haha!

 

Fi om dålig dag:

Hej! Tänkte bara fråga om din lilla familj funderar på att skaffa egen lägenhet? Eller funkar det bra att bo hemma hos föräldrarna? Kram

 

SVAR: Jag har velat skaffa lägenhet väldigt länge, men med tanke på att jag tog studenten nu i sommras juni09 så har jag inte haft råd med det. Sen har jag/vi fått väldigt mycket hjälp av mina föräldrar med Lucas. Och ja jag tycker det har fungerat bra att bo hemma, men som sagt jag känner att jag behöver ett eget och att mina föräldrar behöver få lugnt och ro någon dag, haha! Man ”går på varandra” ganska ofta. Men jag skall snart ansöka om en lägenhet, men jag vill ha ett fast jobb innan så jag vet att jag har råd att betala, även Marcus!:)

 

Hoppas ni fick de svar ni ville ha, annars får ni fråga igen:)!

i


snyggt från babyshop


Denna mörkbruna dunjacka som är från armani, den är på rean just nu och ligger på 1300:-, hade lätt köpt den till Lucas om han inte växte så mycket, jag menar, nästa vinter måste jag köpa nytt. Så det är synd!

Ni kan köpa den på babyshop, finns extremt fina barnkläder där. länken hittar ni längre ner på höger sida!!

i


hungrig


hemma från jobbet, helt slut som vanligt! jobbar även imorgon 6.50-16.00. väntar på indonesisk mat, ingen anning hur det smakar? haha, spännande! det finns liksom inget att skriva om, för att jag har inte mycket att berätta mer än att jag jobbar ganska mycket.
 MEN jag skall svara på de få frågor jag fått, senare ikväll!

COME ON AND BRING SOME QUESTION!!!


i


Nathalie

Min brors flickvän har en blogg http://designsbynathalie.blogg.se/, look!

i


hard work work



herre, ge mig sushi!!!! jobbade idag och kom hem runt 21.45, jag är helt slut, så skall jag jobba imorgon 7.30! det bästa med att jobba är att kolla på kontot senare:) haha! jag måste försöka sova nu så att jag orkar med jobbet imorgon och INTE försover mig:) vi hörs imorgon:) puss

i


fråga en fråga..


... så svarar jag

i


god morgon




det är ju extremt mycket snö ute, både bra och dåligt. Tänkte jag och lucas kunde åkt pulka eller något skoj, men icke, han vill inte gå ut. jag börjar jobba om 2½ timma. måste hinna äta frukost/lunch innan och städa OCH fylla i massvis med papper. Jag försökte mig på att göra en nya header, men det funkar ju inte, KAN NÅGON HJÄLPA MIG:)? Marcus ligger fortfarande kvar i sängen och sover/drar sig, som vanligt! kul! neee, dags att fixa lite, vi hörs senare, p&k

i


haydo haydo




jag är mega trött, som vanligt såklart:) imorgon är det röd dag och då skall luceboy vara hemma med mig och marcus, dock skall jag jobba imorgon, 14.30-21.00 tror jag att det var:) skall ha ett miniprov om medicin/sjukvård på fredag, niceprice! jag fick min efterlängtatde odd molly kofta idag, love it!! Nu inväntar jag självklart PH, jag älskar att det är dubbelavsniitt;) vi hörs imorgon bitti,
pussipuss!

i


nytt i garderoben

 

i


ni sover, jag jobbar


god morgon:) igår var jag sjukt trött och orkade inte skriva något, första arbetsdagen på länge, haha! Idag fortsätter de, jag börjar om 20 minuter. Så vi får helt enkelt höras av om några timmar när jag har slutat, puss&kram

i


nio timmars arbete

Jag kom hem från jobbet för en stund sen, jag är helt slut! efter att ha haft "jullov", nu väntar maten, skriver meer sen:) puss

i


natti

nu snart skall jag försöka sova, jobba imorgon ju! ligger i sängen och skall fortsätta att kolla på någon film på 5an:) hörs imorgon, pussi!

i


ah tjenare


HAHA, nu skall jag hoppa in i duschen, och sen lägga mig i sängen och försöka, ? kommer ALDRIG att gå, men jag skall gå upp kl 6 imorgn bitti så det måste gå! Skall alltså jobba imorgonbitti 6.50 till 16.00! YEY, kommer tillbaka efter duschen:)

i


25 januari 2005


Nu är det bara 22 dagar kvar till min lilla pojk fyller 5 år. Jag säger bara SHIT, åren har gått fruktansvärt fort, helt galet! men iallafall, nu skall jag försöka planera ett kalas för honom, vi skall inte ha den här hemma, det fungerar inte riktigt. Förra året hade han den på djungelrummet på freeport, men iår skall han nog ha den någonannanstans, hum! Någon som har bra förslag?

i


dålig dag


Vaknade på fel sida idag, jag är så irriterad på allt och alla idag. Hungrig som ett djur, men orkar inte göra mig något.. huuum, kan vara för att jag somnade 03.30 inatt, not good! Lucas är hos sin kompis i 3 timmar till, då skullle jag passa på att göra massvis, men jag orkar inte? humm.. vi hörs om en stund:)

i


godnattpuss


dags att sova, klockan är exakt 02.00:)

kallt och tomt utan dig
god natt mina vänner,

i


snyggt från asos.com


i


fem år sen


För nästan exakt fem år sedan såg jag ut såhär, höggravid kan man säga. Jag saknar magen dock, gravid mage kan vara bland det mysigaste man kan vara med om.

i


spoortlife



Jag MÅSTE MÅSTE ta tag i min träning och min kropp, det böjar gå utför:O Jag har ju trots allt ett träningskort som jag inte använder, varför vet jag inte? det behöv ju! På tisdag skall jag nog in och träna!

i


suget


Jag är sugen på en stor varm choklad, give it to me? yeah!

i


rubrik

You don't know what you got 'til you're missing it a lot
I had to go throw it away.

You don´t care how it hurts.

i


Lise sandahl


Min nya inhandlade tunnika, den och bruna ben hade varit snyggt, men det kommer nog ta ett tag innnan man blir det!:)
i


fixa och trixa


Nu försöker jag fixa en snygg design här på bloggen, men det är ju inte det lättaste vill säga. Värt ett försök:)

i


vilken runda

Det blev en liten shoppingrunda till kungsbacka, men besviken blev jag igen på rean, finns ju ingenting?! Fick med mig en tunnika iallafall från tara:) yummi! visar senare, måste duscha lucas nu!

i


god förmiddag


jag på balen maj 09

Tredje dagen i rad lucas vaknar sent, två dagar 9.00 och igår 11.00, herre! det är så skönt, denna dagen kommer det inte göras mycket på, hade velat åka till stan en snabbis men det går inte med lucas, han är redan shoppingberoende, efter jul sa han såhär,
- Nu kan man börja köpa leksaker igen, för julen är slut!
Han menar alltså att han inte kan önska sig något längre, typ! haha, han är galen:P Förra veckan shoppade han loss iallafall, ett till wiispel, ett par skor, ett par strumpr, kalsonger och ett svettband. Men nu blir det till att duscha:) vi hörs senare

i


godnattpuss


Självklart fick jag ge nyårskyssen till den jag älskar! Hade dock två söta killar att ge nyårspussarna till, marcus och våran son Lucas:)
Nyår igår var ju galet skoj, jag sjöng singstar precis hela jäkla natten, iallfall efter tolvslaget fram tills 5 tiden imorse, sen spelade vi lite kort. Så vi gick och la oss runt 6 tiden, sen väckte min lilla prins mig vid 11.00 tiden, klart låg vi alla kvar och drog oss lite i sängen, det var ju trots allt dagen efter... Jag kommer nog aldrig att kunna somna idag, marcus ligger redan i sängen och vill sova, men jag är otroligt pigg? och vääldigt shoppingsugen, dock måste jag försöka hålla i pengarna till jag och macus åker till stockholm den 15-17 jan, där vi skall betala hotell, mat, och där vill jag givetvis shoppa, hellre stockholm än kungsmässan:) haha! vi hörs imorgon,
godnatt på er, puss

i


Nyårsafton

Nyårsafton började med en middag hemma hos min pojkvän, sedan runt 21.00 tiden åkte vi vidare hem till en vän, Gabriella. Där vi började det riktiga röjet, haha! Vi spelade kortspel, drack, sjöng singstar i en evighet och bara njöt av det nya året. Jag hoppas att ni hade lika skoj som mig:)



i


RSS 2.0