- new in

Ett linne till mig från märket storm, köpte det på tara!


- torsdag

Idag har jag haft värsta racet hemma, plockat bort hur mycket rentvätt som
Möjligt, satt på två maskiner smutsig tvätt, hängt upp dom,bytt lakan i alla sängar(3 st), badat William, hämtat och lämnat Lucas i skolan, städat alla mina kläder från klädkammaren, lagat middag, planerat lite för dopet. Vi har bjudit strax över 50 gäster till Williams dop, än så länge är det 30 som har tackat ja! Vi får se vad summan slutar på:)! God natt!


- master chef

Veckomat mitt i veckan, körv!


- new in

Köpte några söta plagg till William igår, från märket newbie! Älskar det märket!


- dagens


- My son

William är världens snällaste! Lucas var lika snäll när han var liten.. Jag är så lycklig att jag har världens bästa söner!! Skall bli spännande och följa deras uppväxt, speciellt när dom båda är tonåringar, målbrottet, behöver raka skägget, haha! Ojojoj


- igår

Igår tog min stora pojk Lucas skolfoto, och hur snygg var han inte?:) jag är så stolt över honom. Jag sa nämligen precis innan vi skulle gå till skolan igår morse att jag ville ta ett kort, och då ställer han sig och poserar! Kanske skulle han platsa som en fotomodell?


- new in

Köpte nya tröjor till mina pojkar!! Den röda replay till Lucas och den gröna älskling bodyn till william


- betty

Min älskade vän kom hit, och vi lunchar med lite bullar och saft!


- long time no see

Jag kan inte förstå att William snart redan är 8 veckor, TVÅ månader? Det går galet fort, snart får han ta sin första smak portion och snart lär han sig att sitta upp, lär sig krypa osv.. Det första året är såå häftigt, tänk vad ett barn lär sig på ett år!! Just nu njuter jag av den här tiden bara!!


- älskade vänner, ni är allt!


- urk på burk

Den nya glassen från mc med Marabou chokladbitar och jordgubbasylt, Gud vad god den var!!! Ser riktigt äckligt ut på bilden dock, men värt att smaka!


- my boy

 

- WANT

dagens vill ha; skorna i mitten från butiken TARA, även fotot är taget från TARAs sida

- buy

Dopet är bokat och klart, inbjudningskorten gjorde ju jag med mina händiga händer (inte)!! Dopklänningen som William skall ha på sig är Marcus gamla, 24 år gammal:)! Men jag letar efter något fint som både William och Lucas kan ha efter, och det hade ju varit så skoj om dom kunde ha typ en samma överdel, så jag har hittat en piké från Ralph lauren, det är som mörkblå på bilden, längst upp i vänster hörn och den längst ner i höger hörn;) får se om jag slår till på dom! Hej så länge!


- underbara dag

Jag och William somnade om i nästan 3 timmar, så skönt, underbara son! Vid 11 var vi på BVC och mäta och väga William, han har en perfekt kurva! Och just nu sitter jag på ett mysigt café med min tyska vän och våra små 1 månaders bebisar!


- god morgon eller god natt!

Varit vaken sen kl halv sju, ammat, bytt blöjor, blivit nerkissad av lilla prinsen, pumpat ut.. Ja en härlig och fridfull morgon! Haha , nu har William somnat om igen, och det tänker jag också göra en timma eller så:)


- odd molly

Här är ett av dagens köp!


- Sverige- Brasilien

William och Lucas är Sveriges sötaste publik!!


- mys

Vid lunchtid tog jag och William en långpromenad, sen fortsatte vi promenaden hem till Marcus mormor där han och Lucas redan var och hjälpte med att fixa i trädgården.. Sen jag har köpte tre nya klädesplagg, uber snygga!! Får visa senare eller imorgon!


- america

Här är den underbara filten!!


- gårdagens


- lexington

Åh!!! Min underbara gudmor och hennes man gav William världens finaste filt idag, sen är så fin, älskar den!! Får visa hela imorgon!


- new in

Igår var jag och mina tre pojkar och shoppade lite. Jag hade sett lite saker jag ville köpa till mina pojkar, till Lucas hittade jag dom tre plaggen jag ville köpte, men till William hittade jag inte något av det jag ville köpa, men det blev lite annat! Och även ett nytt plagg till mig själv från butiken tara! Visar senare!


- detaljer


- oj

Jag kan inte beskriva med ord hur trött jag är!! Även fast William Sov hyfsat bra inatt så känns det som jag sluddrar på talet.. Haha! Vid lunchtid åkte jag, Marcus och William till Varberg då han skulle på en efterkontroll.. Efter det tänkte vi att vi skulle passa på att ta en tur i varbergs mysiga stan, men vädret var ju inte allt för mysigt (regn) men vi gick en stund! Såklart när ekonomin inte är på tipp topp hittar man så otroligt mycket fint man vill köpa till sig själv, och mina prinsar.. Men det fick bli lite fönstershopping.. Efter Varberg åkte jag och William hem till mina föräldrar, jag fick klippt mina slitna toppar av mamma och sedan gjorde jag klart dopkorten! Happy me!!! Hatar ju som sagt att pyssla!! Har även nu ikväll skrivit kuverten.. Vi har över 50 gäster till dopet.. Då är frågan.. Hur mycket behöver jag baka!!!? Haha.. Jag som Älskar att baka.. Nej nu sover William, jag skall bara hänga upp en tvätt och sen sova!! God natt alla!


- just nu

Bokade dop imorse och lokal, så just nu skall jag skicka efter kort på William så jag sedan kan göra egna dopkort:)!! Skickar även efter 150 andra bilder på William som jag skall sätta in i ett fotoalbum, nu kommer fixar Ida fram!! Haha jag som avskyr att pyssla, men skoj att ha!! Och iochmed att det är lite jobbigt att pyssla så skall jag äta glass under tiden.. Bara det att William sover just nu i min famn..


- dagens

Gårdagens hemmagjorda pizza


- dagens form

Dags formen en månad efter förlossning!! Ganska nöjd, jag gick trots allt upp 19 kilo.. Jag har 5 kilo jag vill gå ner tills jag känner mig nöjd:) snart kommer jag börja träna också, jag är super motiverad!!


- presenter i mängder

För en vecka sen så kom min kusin och mina två kusinbarn hit från Skåne för att hälsa på oss och även se vårat nya tillskott i familjen. Då fick vi ett uber gulligt " träningssätt" från puma och en jätte söt pyjamas från älskling!


- innan tio

Innan 10.00 hade jag bytt sängkläder, tagit bort den torra tvätten på tvättstället, satt på en ny tvättmaskin, ätit frukost, badat William, duschat mig själv och små plockat lite. Nu sover William och jag tänkte ta mig en tupplur, då William har i stort sätt varit vaken sen 04.30. :)


Min älskade prins

En av mina prinsar igår natt, så roligt att han ser så arg ut, eller fundersam!! Haha


- things Will never change


RSS 2.0