- baby blue

Denna vagn köpte jag och älsklingen i helgen, blev ju som sagt en bilstol också.. Men denna blev det, fast svart.. Och sen min uuuuber snygga skötväska från Marc by Marc Jacobs!!


- big boy

Han är så stor min lilla Lucas.. Han vill helst gå till skolan själv, men det vill och får han inte för mig.. Men att springa hela vägen över skolgården själv går bra.. Lite pinsamt att mamma följer med och ger massa pussar och kramar!


-

Tiden går fort.. Och jag är redan i v 25+2, spjälsäng, vagn och bilstol inhandlat.. Nu är det bara alla små saker kvar:)


- göteeeeborg

- igårkväll tillbringade jag och Lucas våran tid hos min bror Daniel.. Vi grillAde, åt god efterätt och somnade gott i världens skönaste säng!!


- super star

Oj, jag tror att han somnade på 1 minut!! Så trött.. Han är så otroligt rolig när man skall föra honom in till sin säng.. Då börjar han gå mot sitt rum (i sömnen typ) men vänder typ och lägger sig i våran säng istället.. Haha stackarn.. Det enda han vill är ju att sova.. Min lilla prins!!


- black and white

Gick in i vecka 24 i måndags.. Tiden går ibland otroligt fort men så otroligt långsamt ibland:/ vill att prinsen skall komma nu!


-fight

Kämpar med alla dessa järn tabletter/ drycker, puh!


- ready

Fyra ostsmörgåsar rakt ner i magen!! Bammmm!! Skall snart göra en gryta som vi skall ha till middag ikväll!


-new in

En spjälsäng till prinsen!!


- kvällens middag

Tja.. Vi åt middag för snart två timmar sen.. Men nu är jag vrålhungrig IGEN! Haha helt galet!! Då var det dags igen :)


- dagens

Idag var jag hos barnmorskan.. Det gick ganska bra, barnet mår bra.. Fast jag har blivit sjukskriven i en vecka till en början.. Skall få träffa min läkare på måndag! Puh! Så ikväll skall jag till mitt kära jobb och lämna in mina nycklar och prata med mina Goa arbetskamrater..


- dagens järnbomb


- NEW IN

För snart en månad sen köpte jag en underbar poncho i härliga sommarfärger, den kommer från raglady!


- v.22

Idag går jag in i vecka 22 och det känns som mitt illamående blir mindre och mindre, hoppas jag mår prima snart! Igår storstädade jag våran klädkammare, som vi ev skall ha som barnkammare, så jag mätte och kollade saker på internet till fotbollsspelaren i min mage!
Marcus kommentar när han rör sig som en galning i magen, - han bygger typ hus i magen, han är aldrig stil!:) haha jag kan faktiskt vakna av att det rör sig så mycket att det är svårt att sova:) men vilken känsla att känna så mycket sparkar!!


- sammandraget

Dags för Lucas första innebandycup i onsala.. Skall bli spännande att se 7åringar springa och fightas, 1x12 minuter, haha så gulligt!!


- dagens klädsel


- en fartdåre i byn

Det är väl hemskt att visa med körkort inte kan köra bil?! Igår påväg hem från min sons skola så sparkcyklar han.. Han cyklar nästan mitt på en var vänlig väg.. Men det var ju inga bilar i sikte just då.. Sen ser jag en bil komma.. På denna väg är det också gupp, jag ropar på Lucas att han får skynda att akta sig för att det kommer en bil, men denna bilen hade tydligen väldigt bråttom, för personen i bilen stannade inte ens vid vägguppen!! Och som tur var hinner min Lucas precis flytta på sig innan bilen kom.. Men bilen var ju så nära.. Hade han snubblat eller gått åt fel håll??? Vad hade hänt då??! Jag vet vem denna person är som tur är.. Och har trygg uppbackning och stöd bakom mig.. Bara det att man 7åriga son reagerade otroligt starkt på detta..


- glass i stora lass

Precis ätit en bit av varje.. Så gott att jag nästan måste ta lite mer.. Jag är ju gravid och skall bli tjockare? Så lite mer glass gör ju inget?!


RSS 2.0