- sleepiie sleepiiie

God natt från William!


- never look back

Igår på bebisträffen!! Efter träffen gick jag och min vän en promenad och då somnade lilla prinsen så gott!!


- lchf?

Gjorde mig en rejäl lunch förut, man tror inte att man blir "mätt" på sådana saker ( inte jag iallafall) så jag gjorde jätte mycket, åt knappt halva! Haha!
Sen att jag äter en nyttig måltid i veckan och resten inte. Fikar typ varje dag.. Jaja.. Vi lever bara en gång?
Men snart måste jag väl börja att träna.. Snart..


- Pia åh Pia

Efter att ha badat en stund igår åkte vi hem till några vänner, bl.a. Williams kompis Pia som är en vecka yngre än William, åh dom var så söta!! Dom låg och höll handen och låg och pratade med varandra!


- bath

Igår hade jag en riktig mamma och barndag, natten innan har vi alla tre sovit i stora sängen tillsammans:) men igår åkte jag, William och Lucas med en kompis familj till badhuset. William tyckte det var supermysigt att plaska i vattnet, dock lite väl kallt för så små, så han och jag var bara i, i Max 20 min. Men Lucas trivs som en fisk i vattnet. Får nog bli ett besök dit snart igen!


- handen, fingrarna, eller hela filten

Haha! Så roligt när han upptäckt att man kan tugga på fingrarna eller nästan hela handen ner i halsen, eller ta hela filten in i munnen eller göra tittut!


- floor

Fredag innebär numera innebandyträning för Lucas, skönt att slippa tidiga lördagsmorgonar(9.00) puuh, så imorgon ställer vi INTE klockan! Hur underbart?!

Fredagsmiddagen bestämde stora sonen idag, tacos såklart, han vill ha det varje fredag? Jag börjar tröttna på det!


- smile for you

Alltid lika underbart att vakna upp bredvid en såhär glad prins!! Han är inte ens arg när han vaknar på natten, utan bara skrattar! Vilken underbaring


- torsdag

Idag har William varit en aning svårflörtad, helst velat bli buren, helst inte sitta stil, men imellan alla arga blickar och stön har han självklart skrattat, som vanligt!
Imorse kom Williams fader hit, Linnea! Vi fikade( jag fikar varje dag?) och pratade om himmel och jord!
Efter ett bad och en nattning för William unnade jag mig vanligkesella
Med varma hallon och en kiwi, mums!


- new in

Jag behövde mig lite nya höstskor, här kommer ett par av fyra som jag köpt!!


- korven

wille pille gillar INTE att ligga ner längre! han är ingen bebis längre.. utan det som gäller är att sitta med kuddar runt sig, eller stå i mammas eller pappas famn! haha, underbara ONGE!

- lilla plutten!!

VAD SKALL JAG GÖRA? Någon måste hjälpa mig! Hehe. Vad gör man åt en bebis som är slemmig i halsen och jätte snorig och tätt? Ingen feber! Nu har han varit såhär sen söndags och blir inte bättre! Han blir snarare värre. Stackarn kan ju inte hosta upp slemmet i halsen och han kan ju inte direkt snyta sig?
Tips tack!


- mini lucas, nutid william, lucas, eller william, eller vem?

Alltså, lucas och william är så galet lika, här på denna bilden är det lucas ca 1½ år till 2 år, men jag ser ju redan likheter.. skall bli så roligt att vara med om att få se william växa upp..
och även så roligt det är att se hur stor lucas bara blir? han är en kopia av sin pappa, marcus! ojojoj..

- älskar er

mina tre pojkar ligger och sover.. sitter här uppe med tända ljus och 20-talsbloggar, tvljudet på i bakrunden, kollar massa gamla bilder. måste visa er lite senare!! MEN NU EGENTID
 

- insta

följ mig på instagram; idabredemark
 
 


- nelly.com

 JAG ÄLSKAR DOM HÄR SKORNA!!! mums mums.. 
jobbigt bara när man lever på föräldrarpenning!
i nästa liv kanske?:) haha
Vardagsskor , Chaplin SP , Jeffrey Campbell - NELLY.COM

- mörkblond


Saknar mitt långa mörblonda hår! just nu är jag mörkhårig, plus att jag klippte av det för ett tag sen också!
nästan som denna mörka färg!

- rubrik varje gång?

För varje gång man skriver skall man komma på en rubrik? jaja..
 
 
idag har min minsta lilla prins, william varit sjuk, och är fortfarande. Jätte förskyld stackarn!
så vi har bara varit inne med tända ljus i hela lägenheten, pussats, sjungt, lekt, försökt krypa, skrattat, ätit, bajsat, spytt, städat, tvättat, diskat, lagat mat.. och alla andra alldagliga sysslor. Dagarna är oftast desamma..
Men så fort vi blivit friska skall vi gå till föräldrargruppen, (vi har varit sjuka säkert 5 av dom gångerna)
Sen skall vi också ta oss till simhallen så han får plaska lite.
 
lucas träffar sin lillebror för första gången!
 

- torsdag

Torsdagen gick fort, jag har fått gjort ganska mycket här hemma, men ser inget resultat? Haha tycker att man plockar och plockar men inget försvinner? Haha! Dammat på sådana där konstiga ställen man inte tittar på? Inte jag iallafall, dammat gardinstången? Haha! Kan inte sluta skratta åt det faktiskt!
Men har plockat, städat, tvättat, lagat mat, sen har jag ifs haft en ledsen bebis hemma idag också.. Han har velat vara i min famn hela dagen?:( snutten!! Sen har jag fikat x2 idag . Min pappa har sponsrar något fotbollslag så det står över 20 kak och godisburkar hemma!!! Fy blir nästan illamående..
Tog mig en sen kvällspromenad med William för att titta på min pappas nya snygga bil, en Audi!! Woho!
Nu dags att sova! Puss på er


- kvällsmys

Jag har färgat håret, ätit middag med Lucas, städat, vaggat en ledsen bebis, men bäst av allt är att se hur otroligt duktig Lucas har blivit på att läsa, och att sitta på golvet att läsa för sin lillebror får mig att smälta, vilken kärlek! Tänk om det skulle krylla av sådana pojkar i hela huset, Gud vad underbart! Skulle kunna tänka mig att föda minst 10 barn till!!! Tack du där uppe för att jag har haft 2 grymma förlossningar!!
Skall så småningom lägga upp en förlissningaberättelse:)
God natt;)


- dop

En av alla doppresenter var denna underbara filt, en personlig en! Så fin, från sin gudmor Linnea:)!!


- skärpning!!

Många dagar har gått.. Och tiden går så otroligt fort!! William är redan 3 månader!!

Annars är dagarna oftast desamma, vi går oftast upp med storebror på morgonen, skickar iväg han till skolan, äter, pratar, byter om och sen somnar om i en eller två timmar! Sen gör vi dom vanliga dagssysslorna! Slänger in en och en Annan promenad om dagen också( om vädret tillåter)
Idag har det iallafall varit helt underbart ute, vi var ute i nästan 4 timmar sammanlagt, helt underbart!


- bf

I förrgår tog jag och William oss en sväng till Kungsbacka för att träffa Rebecca och Ronja. William var på sitt vanliga glada humör!!! Och han fick en superfin collage liknande overall, en onep typ! Får visa er senare!

William vaknade första gången kl 5 nu inatt/imorse, jätte duktigt av honom, nu har han fått mat och en ny blöja och snarkar här bredvid mig! Dock är jag sjuk så jag har sovit kasst såklart:)!! Nya tag imorgon! Nu skall jag försöka sova igen( om det går, kokar över det inlägget jag skrev precis.. Över 20 år och lever på sina föräldrar, haha!)


- ung och bortskämd

Jag klarar inte av bortskämda "vuxna" barn. Jag menar.. När man är över 20 år kan man väl inte tro att man skall leva på sina stackars föräldrar. Sen finns det bortskämd och bortskämd.. Olika beteenden..
Men den graden att mamma eller pappa bäddar sängen, servar dig till 100%, har sina föräldras bankomatkort/kreditkort?! Vad är det för uppfostran? Vill man inte att sina barn skall kunna klara sig på egen hand? Jag menar.. Man kan ju inte hela livet leva på sina föräldrar?

Sen tycker jag absolut att man kan få bli bortskämd genom att bli bjuden på mat, en fika på stan, få ett litet paket eller en liten överraskning någon gång.

Jag var nog bortskämd när jag var liten, få menar jag att jag ville ha allting, men vilka barn vill inte ha det? När jag fick Lucas när jag var 15 år, vÄxte jag upp snabbare än dom flesta tonåringarna.. Och det är jag glad för idag!! Vad mycket man helt plötsligt tål som mamma?
Jag började som vikarie på ett jobb jag aldrig trodde jag ens skulle sätta min fot, nu har jag varit där i 5 år!
Så när jag gick gymnasiet så jobbade jag ofta kvällar, direkt från skolan till jobbet, plus att jag egentligen hade läxor.. Men redan tidigt började jag att jobba. Sen dess har mina föräldrar inte betalt en enda räkning som är min. Sen har mina föräldrar alltid ställt upp för
Mig och min familj, vad det än är. Men det tycker inte jag är bortskämdhet?!

Så latmaskar där ute som snyltar och tror att allt löser sig tack vare sina föräldrar, TA ER I KRAGEN!!


- fullspäckat

"äntligen" är denna helgen över, det har hänt någonting varje minut, nästan! I lördags spelade Lucas och Marcus innebandy från 9-16 och då fixade jag för dopet som var igår, men senare på lördagen var Lucas på disco, och igår var ju dopet! Jag var så trött att det kändes att jag inte ens var där, haha!
William fick sååå fina saker, en gåstol med leksaker på, en gunghäst, en matstol (hur snygg som helst), kläder, pengar, sparbössor, halsband, böcker, gosedjur, filtar.. Tror inte att jag glömde något! Får visa någon dag.
Men idag mår jag sådär, har jätte ont i halsen, halvfebrig! Ändå tog vi oss in till Kungsbacka och köpte nya kläder till William och köpte med oss sushi hem! Tända ljus och filten virad runt hela kroppen, regnet öser ner, hej måndag!


RSS 2.0