- vagnen

Den finaste vagnen har anlänt!!


- vecka 34

Nu är det bara 6 veckor kvar, allmänt mår jag ganska bra. Förutom mina svullna fötter, fy! Jag fick igenom mitt havandeskap, så nu är jag hemma på heltid och det är underbart.. Fast jag har gjort så mycket saker varje dag!! Imorgon skall jag föörsöööka ta det lugnt, mamma skall bara komma och klippa mitt hår:) och just de, idag hämtade vi våran vagn, den är så snygg, speciellt till den HIMLA snygga skötväskan från Marc by Marc Jacobs, damn! Jag visar imorgon.. Nu är bebis hicka i magen och jag skall försöka sova. NATTI


- new in

Igår var Stina här och då
Fick han ett basketlinne av henne, PLUS att Lucas har klippt av allt hår? Haha.. Jaja..


- :/

Jag tål inte människor som är snåla, fy!


- förvånad

Första gången jag la i jord och blommar i mina egna krukor, haha!


- today

Dagen började med fotbollsträning
För lucciboy, sen åkte han hem till en kompis och jag och marcus Vidare till stan för att köpa och fixa massa saker.. Det var ju sååå otroligt varmt ute idag, jag har inte kunnat andats..


- new in

En ny skolväska till min lilla prins!!


- M J

Igår var jag och kollade på Lucas och deras österfestival, Lucas var med och uppträde, åh han var sååå duktig!!!


- mom

Världens bästa föräldrar!! Idag kom mamma förbi mig en stund, såklart vill hon hjälpa till med något så hon började rensa min, eller egentligen föreningens rabatt, nu ikväll kom
Min mamma med pizza till mig!! Haha dom är helt underbara


- underbart

Idag har varit en underbar dag, först kom mamma hit och hjälpte mig att plocka iordning, bebissängen står bredvid våran, den är bäddad och bb väskan är packad, jag är redo för dig prinsen!! Sen efter lunchtid åkte jag hem till en helt underbar nyfunnen tjej, höggravid precis som jag, badade deras pool och skrattat;)!! Imorgon skall jag och Lucas ha en heldag tillsammans i göteborg med Julia och Rebecca! God natt, puss och kram!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2012/pic_203715807.jpg" class="image">


- frulle bulle

Åt en stor frukost tryckte jag i mig imorse, jag åt så mycket!!!


- like à princess

Igår, äntligen gjorde jag mitt hår, gjorde blonda slingor som vanligt och är supernöjd, tack vare Amanda! Man ser ju en tydlig skillnad på bilderna, haha!


- bästa ullis!!

Jag blir bortskämd av min älskade arbetskamrat/ extra mamma ullis, hon överraskade mig med sushi igår på jobbet..


- vecka 31

Imorgon går jag in i vecka 31.. Bara några få dagar kvar så slutar jag att jobba.. Skall bli så skönt!!


- äntligen

Häromdagen var min mamma här och gick upp på vår vind, plockade ner lite sommarskor och slängde upp vårs vinterjackor.. När hon var där uppe hittade hon resten av bebiskläder som jag undrat vart dom varit.. Lucas var bortskämd redan innan han var ett! Men dessa kläderna är idag fortfarande superfina, så dom kommer bli fina på lillebror!


- en otroligt god frukost


- 14 fast 50

Ganska roligt när man kan försöka vara tuff bakom en dator eller bakom en fönsterruta.. Och otroligt pinsamt när man håller på så och beter sig som en 14 åring, när man är runt 50 år! Hade mina föräldrar betett sig så mot människor i min ålder hade jag skämts! Det värsta är när dessa 14 åringar tror att dom får ut någonting av det?! Eller såhär.. 14 åringar beter ju sig så, åldern är bara en siffra! Over and..?


- årets första sommaroutfit

Igår slängde jag på mig en maxiklänning, Gud vad skönt!


RSS 2.0