tequila..


till den goda maten igår så blev det några tequila shots och corona:) idag skall vi åka iväg och kolla på djur:)
inatt sov jag så otroligt gott, jag vaknade på ett strålande humör.
nu, dags att klä på sig, blir bara ett par jeans och en slapp snygg t-shirt, ni får se sen!
men en fråga

Hur ofta pratar du med din pappa?

i


new things in


idag shoppade jag några plagg, men framförallt mitt favvo och det jag sa att jag skulle köpa, ODD MOLLY TUNNIKAN, den är så jävla snygg! shiit! och sen ett annat snygg linne, ett par svarta tråkiga leggins, och en scarf, sen lite små saker:) men det får ni se när jag kommer hem på söndag. igår åt jag en sjukt go mat, ris, kycklingspett och jordnötssås, HUR gott som helst. Idag skall det bli mexikanskt. Säger bara bästa resturangen.:)
vi hörs senare, pussi
i


kläder är bara kläder


leggings gt, tunnika/t-shirt zara, och till det svarta primeboots och en svart dunjacka:)


hot stuff


idag så..

idag började jag dagen med en big frukost

nu skall jag betala hur många räkningar som helst, YEY och sen skall jag ta mig en go varm dusch och sen får ni se en outfit kanske, och få svar på alla frågor ja inte orkade svara på igår

 

i


god morgon



lucas fick självklart vara uppe länge igår, så han somna väl vid 23.00, haha, så tänkte jag att han kanske sover till iallafall 8-9 men han vaknade lik förbaskat klockan 7.00:) jaja, haha!
snart dags för lite frukost här på det bästa hotellet:)
kanske lite shopping idag.

vi får se

talk to you guys later

i


today's


tråkigaste, men skönaste och framförallt ser jag ut som en riktig mamma, haha! nej men idag körde jajg bara på ett par svarta leggings och ett svart linne och en rosa skjorta över:) yey

puss på er

i


m.o.a




innan jag och lucas åkte så var jag hos frisören, sophie skall vara med i en hårtävling sm jag sagt tidigare. så jagär där ibland så att hon får öva. Idag så la hon även i lite färg och fräscha till min färg, och även övade, som ni ser så ser mitt hår EXTREMT kort ut på sidan när det är lockigt, haha! herre.
Men fotograferingen kkommer bli grym!
om en stund kommer jag svara och skriva på era bra/idiotiska kommentarer:) SMILE

nu skall jag natta min älskade son som jag älskar mest av allt och alla! de du!

i


baby


pratar med mina vänner i telefon. älskar er alla. utan er, ingen ida!:)
ni vet vilka ni är!!!

i


trip

resan gick jätte bra, lucas är så duktig. jag är trött.lucas också. blir nog tidig läggning idag. så man orkar med morgondagen


SKÄRP ER

F om dagens lunch/middag:

Hallå! Gillar din blogg!
Men undrar en liten sak...Du som e som himlans smal, varför äter du så lite? Du är jätte underviktig, visst man kan säkert se ut så naturligt, men om de var lunchen och middagen så var det ju iNGENTING och då är det ju inte nyttigt. Hoppas du inte tar illa upp men du måste ta hand om dig.

 

SVAR:  haha det var det roligaste jag har hört på länge, underviktig? Jamenvisst, du som skrev och känner mig kan avgöra precis att jag är underviktig! Toppen. Man kan inte bedöma någon efter några jävla kort, kom igen! Jag äter nyttigt väldigt sällan, men vad är det för fel att vara nyttig? Hum, ja du F, anonym! Tell me!

 

adeline om ..:

Favorit låt för tillfället? berätta 3 saker typ ingen vet om dig? Vilka affärer brukar du handla i? Favorit klädesplagg? sådär fick du lite frågor :D

 

SVAR: Tack, haha! Jag har faktiskt ingen favorit, utan lyssnar på så blandad musik, men just nu lyssnar jag på you make my dreams- daryl hall :) och 3 saker? Hum, dom kommer jag inte på nu, kanske kommer i något annat inlägg. Jag brukar handla i alla möjliga affärer, jag handlar väldigt mycket på internet, nelly.com är jag stammis hos, sen handlar jag på h&m, gina tricot, tara på kungsmässan, annars lite överallt, där jag hittar saker jag tycker om såklart!

Favorit plagg är alla mina leggings, jag älskar att gå i leggings, ogillar jeans väldigt mycket. Har dock säker 20 par jeans som jag aldrig använder. Borde göra det typ, NU!

 

sara om ..:

kan du inte skriva å berätta om va som hände när du fick reda på att du var gravid, och hur det var under graviditeten och förlossningen!

 

SVAR: Varje gång jag har svarat på frågor har jag svarat på just dessa frågor, gå längre tillbaka och läs. Kan ju ev göra ett långt inlägg om min graviditet och allt någon gång. OM NI VILL?

 

Anonym om ..:

Skulle vara kul att läsa om hur alla runt omkring dig reagerade när dom fick reda på att du var gravid.

 

SVAR: Samma svar som ovan:)


i


fruktstund


jag är så sugen på godis, ständigt! bestämde att försöka få bort just de suget, så jag tog mig en kiwi och en passionsfrukt. MUMS, men nu tror jag bestämt att det får bli lite chips;)!

i


:(

okej, jag orkar inte packa, haha!


SKALL HA


den här tunnikan från odd molly skall jag HA när jag får min lön på fredag, för den är jag värd!

i


dagens lunch/middag


min GODA MAT, jag älskar broccooli, jag gjorde en broccoli gratäng, och det till det åt jag keso och sockerärtor. nyttigt? ja! gott? ja!! haha nu MÅSTE jag packa för imorgon bitti åker jag och lucas, jag är typ färdig med lucas packning, men min egna:) innan vi skall åka iväg skall jag till frisören 9.30 sen åker vi runt 1!:) jag riktigt längtar! vi hörs senare, för nu skall lucas ha datorn
tja

i


snabb uppdatering


jag och linnea hyrde sommmar med göran, och filmen var vääl såådär, jag trodde den skulle vara lite mer oseriös än seriös. men men, snart sova, jobba imorgon 6.50-16.00
i


semledagen


jag och gabriella gjorde oss en egen semla, den blev väl ganska god!

i


lucas mitt hjärta


nu ligger jag och lucas i sängen efter mycket skrik från honom, helt otroligt vad sur han är:) nu har jag gett all min kärlek och han är lugn och mysig nu! jag tror han är inne i en riktigt go trots ålder nu:')

i


linnea

BILJETTERNA kom i eftermiddags, och jag ser fram emot min och lucas trip, imorogn kommer jag packa en del så jag slipper stressa! lucas skall ha sin egna lilla rullväska, den är SÅ söt! haha frågan är om jag i slutändan inte får köra den också:P?! imorgon skall kvällen spenderas tillsammans med linnea:) funderar på att sova strax, men är inte trött! jag kollar just nu på sverige pussas & kramas. tips från linnea, sjukt tråkigt program, haha!




fortfarande kallt

ja men visst, jag älskar snön, eller inte, jag är så otroligt trött på denna snö! man är ju fast, inget är skoj att göra!


i want summer and i need it!

i


yes, im happy

dags att hämta väskorna på vinden? jag orkar inte.. men det är väl lika bra:)
jag har inte tid någon annan dag! KOM IGEN NU IDA!


i


min lunch/middag

 


min lunch bestod av potatismos, keso, avokado och stvuvad spenat, nyttigt:)? haha gott iallfall!


ang min kropp och min vikt

fått frågor hur jag tränar min kropp och hur mycket jag väger och hur mycketjag vägde med lucas.
ja, jag tränar just nu ingenting, jag älskar annars att träna. men det går inte nu pga av att jag har lucas 80%!
när jag väntade lucas i magen så gick jag inte upp så mycket, jag gick upp 10 kg, och vägde som max 58kg, och jag vet inte varför ni vill veta min nuvarande vikt men den är just nu på 48kg och jag är 170cm lång:)



ÅHH min älskling är hemma!!


vi ligger faktiskt fortfarande i sängen och myser, kollar på lite barnfilmer på min dator och har på barnprogram på tv. jag funderar på om jag och lucas skall göra pannkakor till lunch. sen är jag sugen på en riktig go sallad och sen fruktsallad, MUMS, nu är jag hunrig! när min mamma kommmer hem så skall vi ta ner 2 resväskor. åker ju dock på trosdag morgon, men bäst att vara ute i go tid, allt möjligt skall ner, badkläder(om det går att bada) haha!

i


sov så gott

:) jag orkar mig inte på att göra en header idag, fick dock ett bra fotoprogram av en glad tjejee!:) så imorgon kommer jag garanterat att ha en ny header, med massa fina kort på min son!
nu måste jag sova, om 9 timmar kommer luc och då måste jag avar utvilad:)

god natt sötnosar!

i


matrix, sebastian, redken..


det var några som undra om mina hårprodukter.
dom första orangea flaskorna är mitt shampo från matrix, sen den vita flaskan kommer från fudge den använder jag ibland innan jag plattar mitt hår( som händer väldigt sällan), den gröna, är saltvatten spray från björn axen sånt använder jag på sommaren. sen har vi den creamvita flaskan från från sebastian, min absoluta favortie, den använder jag alltid när jag har duschat mitt hår, det är som en hårinpackning som man använder i blött/fuktigt hår. sen mitt hårspray från björn axen dne är också super, använder inte spray så ofta, om jag gör någon frisyr, sen den sista från redken är hårinpakningar:)

i


miss my babe!

nu har jag varit utan lucas i 2 dagar, och jag saknar honom galet mycket! han har varit hos sin pappa i helgen! imorgon kommer han. han kommer redan vid 8.30 imorgon, för att DAGIS är stängt. pga av riskras av tak/snö:S? aja, tur att jag är ledig till innan jag och lucas åker iväg, vi åker på tordag! WI!
jag skall försöka mig på att göra mig en snygg header på mig och lucas:) haha, vi får se om jag lyckas(antagligen inte)



i


kallt



tog mig precis en varmdush, jag frös som aldrig förr! nu ligger jag i lucas puff framför brasan och njuter!

i


..


fråga allt mellan himmel och jord, om min son, jobb, dagis, förlossning, kläder, graviditeten. jag har brist på fantasi oså nu!


:)

anonym om varför?:

vart köpte du ditt pärlarmband från thomas sabo?


SVAR: jag köpte det inte själv, utan jag fick det i studentpresent. men man kan köpa thomas sabo i väldigt många olika affärer just nu, tex på nk i göteborg, kungsmässan. Och även på deras egna hemsida. Vet dock inte om dom har kvar just den modellen jag har:)


varför?



varför kommer det mer snö? jag blir galen! jag är i stortsätt insnöad, skall jag ta mig någonstans blir det med fötter och ben. skulle hem till min vän linnea idag, får se hur det blir. annars blir det filmkväll! för imorgon jobbar jag, 11.30!
Igår hade vi en trevlig middag och alkoholingats kväll, bilder kommer senare!
nu skall jag försöka få i mig lite frukost, blä!

 

i


sleep

 

måste försöka sova, det står mycket på shemat imorgon, skall till linnea vid 10tiden imorgon, hör av mig när jag är där;) GOOD NATT ;)

 

i


en självklarhet



när ens barn födds, vill man ha sin son/dotter så fort som möjligt i sin famn. hålla om och aldrig släppa taget. inte släppa taget på iallafall 18 år. det finns flera föräldrar som inte ens vill ta till sig barnet vid födseln, är det då dom som har släppt taget?
när inser man att man faktiskt har skapat något levande? skapat något man måste ta till sig och genomföra ett arbete och ge kärlek till hela livet ut, när inser man det?

lucas är det absolut bästa som har hänt i mitt liv, jag hade inte varit den jag är idag utan honom.
JAG ÄLSKAR DIG LUCAS



But I won't hesitate no more,

no more, it cannot wait

I'm yours



susan

nä, det blir att titta på susan boyle på tv4, haha! jag har inget bättre för mig, imorgon börjar denn grymma helgen, och den kommer bli så jäkla bra!


punkt punkt

åter trött, alltid trött. lucas sover och han var jätte duktig när han skulle ta sin spruta, han sa ifs AJ högt en gång och sen inget mer, en riktig man! jag har inget att göra, det går ju INGENTING på tv, os kanske, men nä! trött jag blir, hej så länge

i


i lucas garderob

efter att jag lämnade lucas på dagis så tog jag tag i de, jag rensade HELA lucas rum, leksaker, legot, alla kläder. och jag slängde två stora svarta säckar med grejer och 3 stora påsar med kläder som jag gav till min kära arbetskollega. Men resultatet blev otroligt bra, kläderna på plats och rummet är otrligt städat:)
jag gick igenom om jag behövde något, men icke. jag tycker jag aldrig köper kläder till honom, haha! han har säkert 40 t-shirts, 10 skjortor och 14 piketröjor och mycket andra saker. haha. När lucas jeans inte passar honom i längden längre så ber jag min mamma snällt att göra om dom till jeansshorts. så jag har knappt behövt köpa några shorts till honom, det är verkligen en bra idé att göra så tycker jag:)
om en timma skall jag åka och hämta lucas för sedan åka till vårdcentralen för att han skall ta sin andra vaccinations spruta. JAG HOPPAS ATT DET GÅR BRA. han har aldrig sagt något innan. efter det skall jag åka och handla mat! vi hörs senare

i


har man pengar så har man


kollade runt på nelly, så hittade ja detta snygga armbandet, WOW! så kollade jag vad det kostade, GISSA:O? 4999:-, det måste ju nästan vara vitguld eller något i den stilen:S? helt insane1


vänner är väldigt viktiga




johnny, min vän! har kännt honom i 3 år snart, eller? två kanske! aja, skit samma. Johnny och jag var väldigt väldgt tajta vänner, även lucas favorti:) vi har inte setts sen jag kom hem från usa, i mitten av okt. Han är den BÄSTA killkompisen jag någonsin har haft/har, man kan prata om allt, älskar den killen! ikväll kommer han hem till mig så skall vi kolla på hockeyn.slänga i oss en varsin powerking:) hörs imorgon
i


today´s


kofta från urban, linne/klänning från friis, leggings från gt

i


snygga skor från nelly


god sen morgon

idag skullle jag egentligen åkt iväg och fixat massa papper och så, men jag skippade det och lucas fick hoppa över dagis, vi skall planera våran trip:) haha, eller jag skall! sen ska jag, plocka in och plocka ut diskmaskinen, tvätta och stryka 4 korgar med tvätt:):) JAA! damsuga hela huset, plus tvätta mitt och lucas golv och massa andra saker.



i


sova


god natt folket, sov gott så hörs vi imorgon:)

i


stoppa suget!

jag pratade med två tjejerkompisar nyss om mat, pizza, thaimat, pommes, kebabrulle, sallad, sushi, allt möjligt, och det fick mig att dregla! sålart fanns det inget som var så gott och lockande som de.
MEN.. jag var nyttig istället, tog mig två knäckebörd med ost, ett glas mjölk och stuvad spenat! haha


i


SNYGG?

 


snygg och annorlunda, funderar på den till sommaren? :)
vad tycks?

i


thailand, stockholm, spanien, LONDON?:)

nästa vecka skall jag och lucas åka iväg på en 4 dagars trip, bara han och jag. det skall bli så himla mysigt att bara få tänka på varandra, äta gott och försöka göra massa roliga saker! jag kan inte berätta vart det är pga av massa omständigheter runt om kring:)

i


respekt?

Vad är det egentligen och var finns den?
Inte här iallafall.
Jag tänker inte respektera någon som inte respekterar mig!
Jag gör vad jag vill, när jag vill och hur jag vill.

Behandla andra som du vill bli behandlad själv tror jag det heter....
Ät skit för helvete!


-skrivit av linnea, www.fashionkillers.blogg.se !

och jag håller med allt hon skriver, HEJHO!


the ring


köpte en ring igår när jag var och fikade med linnea och kim, den kommer från h&m och kostade ynkliga 39:- haha! fanns även i guld. TOPPEN

i


hon är het


nicky hilton


:)

anonym om ÜBER SNYGGA:

hur tränar du för att hålla din kropp så perfekt som den är?

 SVAR: Just nu tränar jag ingenting alls, när jag var 6 till 14 år tränade jag fotboll minst 3 gånger i veckan, plus match, sen tränade jag innebandy 2 gånger plus match så då låg jag i, men efter jag flyttade till denna lilla by och har en son har jag inte dom möjligheterna. För ett års sen så köpte jag ett gymkort på sportlife men jag utnyttjade tyvärr inte de för att jag inte hade möjligheterna att pendla dit.

Johanna  ([email protected]) om ÜBER SNYGGA:

Snygga skor där! från vilken sida? :)

 SVAR: skorna kommer från nelly.com :)

sofia om today:

Hej Ida! Vilken fin blogg du har. Det är såhär, att jag är sjutton år gammal och har länge funderat över barn osv. Tänkte bara fråga dig hur du hanterade skolan, ekonomin osv. Hur du fick allting att rulla liksom :)
Take care!

 SVAR:  Tack. Personligen tycker jag att man skall vänta att skaffa barn efter skolan. För då har man även möjligheterna att skaffa sig en ekonomi. Jag gick nian som jag skulle, eller jag var hemma en vecka innan födseln och kanske en månad efter, men sen var jag tillbaka i skolan och pendlade. Sen gick jag på iv (individuella programmet) ett år där jag samtidigt kunde vara hemma med lucas när jag ville och gå på hans kontroller. Sen gick jag på samhäll/media programmet, där dom 3 åren har varit tuffa. Jag har inte haft samma möjlighet att plugga som alla andra, jag valde ju allid lucas i första hand. Men jag tog studenten juni-09 och är stolt att jag genomförde skolan. Ekonomin har alltid fungerat för jag bor hemma och mina föräldrar har alltid hjälp till:) Annars rulla allt på i stort sätt:)   

 Elin om armband, klocka, ringar...:

Vad sött med en liten muffins på :D Var kommer den ifrån?
Kram!

 SVAR: Smyckeshållaren kommer från en butik i åsa som heter gläntan

Anonym om armband, klocka, ringar...:

snygg. var ahr du köpt den? :)

 SVAR: Smyckeshållaren kommer från en butik i åsa som heter gläntan

adeline om armband, klocka, ringar...:

käckt. vart kommer den ifrån :)?

SVAR: Smyckeshållaren kommer från en butik i åsa som heter gläntan

 Sara  ([email protected]) om HOLA:

Vad jobbar du med :)

 SVAR: Jag jobbar med dementa och som säljare:)


olycklig

jag orkar inte skriva på ett tag. jag har massa saker jag måste lösa och fixa.


i


..

Amor vincit omnia


push



nu skall jag och gabriella in till the city! push har kalas, haha! 2 år:) KUUUL. vi syns i dimman, puss på eer

i


ÜBER SNYGGA



klickade hem världens snyggaste skor. och en skön randig kofta.

i


yeah

The world slows down
But my heart beats fast right now
I know this is the part
Where the end starts

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here


today


i


nytt


båda plaggen kommer från gt. är osäker på om jag skall behålla kavajen.

i


förflyttning

från liggandes i sängen till soffan. jag är inte glad just nu. jag skall fortsätta med min fukost idag, en powerking, skål!





i


sanning

behandla andra så som du själv vill bli behandlad


sakta


ligger i sängen och har sjukt tråkigt, jag är arg, ledsen, besviken, urpank, hjälplös, svag och mycket mycket mer... jag har saker jag inte orkar ta tag i.
sen vet jag inte riktigt vad jag skall skriva när inget händer i mitt liv just nu.

bye for now

isakta


50%

här är en del av mina smycken



här är mina favoriter, det första pärlarmbandet är från tomas sabo, dom andra silvriga är från guess, sen har vi allt på smyckeshanden med allt möjligt, men det kommer från bla, guldarmbanden kyssjohanna.se, klockan guess, ringarna från marc jacobs, chanel, thailand.och till slut den sista smyckeshållaren, armband från oxxo, disney couture, marc jacobs, pearls for girls, gt, diddi. och sen en blandad kompot i lådan:)

i


god morgon

jag kom hem kvart över sju imorse efter 10 timmars arbete:) jag vaknade för drygt en timma sen, ätit frukost och nu skall jag hämta lucas på dagis. jag skall jobba inatt igen. kommer klirra fint i kassan sen:) längtar redan tills lönning så jag kan få shoppa! hi!
imorgon eftermiddag skall jag till en frisör som skall kolla på mitt hår, hon skall vara med i en tävling och jag skall vara hennes modell:)

resten av veckan kommer jag väl inte göra något speciellt, träffa vänner och fika. fredag skall jag och gabriella till push något fetting evemang där:) YEYE!

i


10 timmar

nu skall jag åka till jobbet, jobba till sju imorgon bitti, najs! jag vet inte om jag kommer klara att vara vaken hela natten, men det återstår att se, jag har några powerking som kommer ha min kropp i spin! sååå, vi hörs inatt kanske, medans ni sover:) god natt på er.


i


im fine

igår hade jag och linnea riktigt skoj. idag har jag varit på släktkalas för lucas. nu har jag precis ätit wok, och nu måste jag sova, för jag skall jobba inatt:)!

jeans urban outfiters, tunnika saint tropez


i


jägermeister för hela slanten



jag och linnea har spenderat dom senaste 3 timmarna på min matta och druckit.. man kan inte ha roligare asså. linnea somnar närsom!


glad



uppe med tuppen:) skall gå till jobbet om 20 min, och jobbar tills sju ikväll, sen får jag se vad jag orkar! nej nu måste jag skynda skynda skynda, måste äta något innan! som vanligt så stressar jag, gör alla mammor det? eller bara jag?! shit, får ju magkatarr! vi hörs ikväll.

i


nyduschad



nu har jag duschat och smörjt in mig med japanese cherry blossom från body shop. marcus är och hämtar lucas på dagis, vi kommer ha en hemmakväll hemma hos mig idag, även robin och gabriella kommer hit! spel och filmkväll, eller något i den stilen. kanske bli någon cider till eller så;) haha! nu måste jag klä på mig oså, för vi skall ner till affären och handla. talk to toy guys later!

i


armband, klocka, ringar...

min nya smyckeshängare, i love it!

inom kort framtid kanske jag köper mig en till, fast kanske en större:)

i


vit vit




färdig städat:) jag hatar att städa men älskar när det är nystädat:) hum!! denna helgen är lucas hos sin pappa(marcus), jag vill hitta på något skoj! imorgon skall jag träffa linnea, ikväll vet jag inte:) jobbar imorgon 11-19. men vad händer ikväll?

i


LOVE SHOPPING





köpte "axelsmycke" från raglady för 249:-, en liten pälsväst från lindex kostade 349:-, en svart helt underbar tröja, überskön kostade 399:- och lite smink från kicks och dom två kostade runt 350:-! yeye!

i


GRATTIS PAPPA 52 ÅR.

grattis till min lille pappa! nu har vi firat honom med god mat och god glasstårta.


skall ladda upp bilder från shoppingen nu;)

i


torsdag den 4 februari

long time ago, jag jobbade igår och efter det blev det en sväng till kungsmässan och lite shopping. visar er lite senare. köpte b.l.a en smyckes hållare, så sitter och rensar alla mina smycken. har för mycket skit helt enkelt.  haha ni skall få se min smyckes samling;) men nu måste jag forsätta, skall ta kort på mina nya saker också, tjing!

i


HOLA

hej hallå hej, VARFÖR FORTSÄTTER SNÖN ATT KOMMA? jag blir galen! jag stannar helst inne. jag blev inringd till jobbet, så jag skall jobba imorgon bitti, dock bara i 6 timmar! men det är laa gött! efter jobbet så skall jag och mami åka till stan, åh jag är riktigt riktigt shopping sugen! herre! men bara för det så kommer jag väl inte hitta något imorgon, men vi får väl se!
PARADISE HOTEL finalen IKVÄLL 22.00, dock har jag ingen större lust att kolla på den, ingen av favoriterna är ju med, alla nöter är bara med. Jag tror att jackie tar hem de, vad tror ni?

jag fick en fråga om jag har sett AVATAR filmen, men det har jag inte. Jag kommer nog inte se den, filmen verkar inte vara den filmen jag tycker om, så jag tycker inte det är värt att gå på bio för den. så du får chansa helt enkelt:)


nu fortsätta att mysa med lucas och marcus:)

i


asos

sitter och knappar på asos hemsida, finns tok för mycket fina saker! vi får se om det blir någon shopping:) haha

i


2 februari



idag är jag ledig, SKÖNT. lucas är också ledig idag. så vi skall inte göra någonting. hade velat åka och shoppa lite, men tyvärr är lucas mer shopping galen än mig. man kan alltså inte gå i ett shoppingcentrum utan att han skall ha nya skor, ny mössa, ny tröja, nytt wii spel, nya leksaker, han är alltså galen! haha! men imorogn skall jag och min mamma åka in till stan för att min pappa fyller år på torsdag! men frågan är, vad sjutton skall jag köpa till honom? nää, nu skall jag fortsätta att slappa. talk to you later

i


hard work work



sitter just nu på jobbet och tar det lugnt, jag har rast en timma till, så ska faktiskt ta och sova den timman, haha! jag slutar fyra idag så vi hörs senare! bye

i


RSS 2.0