- new in

New in i kylskåpet, tog mig en promenad efter mitt träningspass till Ica. Var sugen på något nyttigt idag! Haha. Men kanske bara idag. :) blev lite spenat, solrosfrön, soyakorv, sparris, keso och avokado. Nu till efterrätt har jag skurit upp två apelsiner! Sen ät det dags att nanna!

Marcus har tagit pappaledigt med oss imorgon och på fredag! Så då skall vi passa på att mysa!

Sen provade jag, Linnea och Marcus lillasyster ett nytt pass idag, crossfit! Bästa passet på länge! Visa stunder trodde jag att jag skulle svimma och andra trodde jag att jag skulle spy! Hela kroppen skakade! Men instruktörerna var så jäklans peppande och fick mig att träna stenhårt!!! I löve it! Hoppas bara att dom kommer fortsätta köra sådana pass där( dom brukar inte göra det) men jag är sååå glad att jag tog mig igenom det.. Ojoj, nästan som nykär!! Nu skall jag mummsa i mig apelsinerna! Puss på er!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2013/pic_510988769606ee5c88db5219.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2013/pic_510988769606ee5c88db5219.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2013/pic_510988769606ee5c88db5219.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2013/pic_510988769606ee5c88db5219.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2013/pic_51098985e087c3631c0b6461.jpg" class="image">


- möss fetish

Jag vet inte hur många mössor William har! Haha älskar barnmössor!! Ett av fynden var bl.a. Denna svart/vit randiga älskling mössan. Även mössan på bilden under, Paul Frank är nu. Love it!


- stor

Idag har jag städat varje rum i hela huset, ( 10 rum med alla utrymmen) haha! Och jag är helt slut. Malin och Leona var här under tiden och gav William lite kärlek, tack för hjälpen!! Sen tog vi en liten promenad och mötte storebror i skolan.


- new in

Två par nya byxor till minsta grabben!


- kalla kalla måndag

Det är så kallt ute, burr! Jag går fortfarande runt i pyjamas. Har tvättat 4 maskiner tvätt, städat köket. Plockat och plockat. Men ändå är det mer än halva kvar att städa.. Tar det aldrig slut?! Kanske värt att skaffa en städerska? Haha! Snart dags att ta en dusch och vakna på riktigt!


- new in

Ännu mer av fynden, nappar från nux, nappflaskor, ljus till ett speciellt tåg man har när man fyller år! Fynd fynd och åter fynd! Mer kommer visas!


- outfit

På Lucas kalas i lördags bar jag en militärgrön byxdress!


- new in

Den här super snygga tröjan från LEVIS fick William idag, ett av fynden!!


- kvällssuget

Är sååå trött och det resulterade att jag är sugen! Blev en apelsin och 3 små chokladbitar! Men det är jag värd med tanke på att jag varit vaken sen 04.15 imorse!!


- lära gå vagn

Idag har jag fyndat massvis av saker till William på en barnbutik som heter babybest. Men denna lära gå vagn fick William av sin mormor idag! Mina fynd får ni senare!


Jan. 26, 2013

Jag vet inte varför känslorna upprivs när det händer.. Jag är van..
Jag blir ledsen och besviken varje gång det händer.. Men jag borde inte bli det längre,
jag borde skratta åt det istället!
Men iochmed att det handlar om något viktigare än en 100-lapp så reagerar jag! Tack för ikväll lördag! #miss#the#happy#feeling


- igår

Igår tog jag tag i mig och gick på mamma/baby träningpasset. Och igår var det riktigt skoj, kände att jag kunde träna på en hyfsat nivå ( herregud jag är fortfarande otroligt otränad) William satt jätte nöjd framför speglarna och tittade! Efter träningen köpte jag med mig väldens godaste ceasarsallad från tullen!
Längtar redan tills nästa pass!!
(Söndag-BODYPUMP) YEEEES!!


- Lucas 8 år

Idag blir Lucas 8 år!!! Hela åtta år, tiden går så vansinnet fort!
Dagen började med att han gick till skolan och sen gick hem och då var mormor här för att passa William och han. Jag var inne i Kungsbacka för att handla klart presenterna och maten med Marcus.
Presenterna han fick av oss blev en halv tv( andra halvan var farmor och mormor och morfar med på), två Wii spel, och ett par Palladium skor. Sen utöver det fick han fler presenter av mina föräldrar idag och min bror. 40 paket fotbollskort, presentkort till bio, Påladdning till mobilen och en fotbolls handduk och pengar, ja, han blir bortskämd!!!!!!!
Av oss fick han inte så mycket av oss i år, för att han får sååååå mycket av alla andra, plus att han fick en mobil och ett nytt DS i julklapp (dom stora presenterna) så enligt mig, räcker det!!


- efter många om och men

Somnade min lilla argis lite middag!! Han vaknade 04.30 imorse och låg och pratade, skrattade och vad han gjorde! Haha jag var så trött, hade nog somnat runt 01.00.. Men det var bara att gilla läget!! ( nu under tiden jag skrev inlägget vaknade William efter 25 vila) haha!!


- mitt lilla hjärta

Lille William fick sig ett bad/ snabb dusch innan läggdags! Och oj vad han älskar vatten i alla former! Haha


- back on track

Efter en hemsk laddning inför helgen som var mår vi nu superbra och är mer taggade för vardagen än vanligt!

I torsdags började magsjukan på barnen och sen vidare till mig.. Natten till fredag fick Marcus också det, så vi alla fyra låg med detta hela kvällen och natten! Sen fredag mådde vi bra förutom våra tomma magar.
Lördagen hade Lucas sitt 8års kalas med sin kompis Dylan. Vi hade hyrt idrottshallen och körde mestadels fotboll men även andra lekar, blev superlyckat!
Igår, söndag! Vanlig tråkig söndag.. Händer oftast ingenting då!
Idag började vardagen igen och Lucas skulle iväg till skolan. Sen fortsatte jag och William att sova en stund till!!:) annars har jag inte gjort många knop idag!! Tisdag är välkommen och jag tänker ta mig en långpromenad med William imorgon!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2013/pic_50fdaf1e9606ee2e8ab30c9d.jpg" class="image">


- helt okej

När man pratar om hur bra saker och ting är så blir det ofta tvärtom efter det tycker jag. Pratade med en vän till mig om hur bra William sover, från ca 19.00-06.00.. Men nu i två nätter har han sovit jätte oroligt.. Så inatt fick han sova bredvid mig istället.. Han vaknade ca 6.30 idag och nu har han hunnit få två nya blöjor, en dos mat och lite bus, och nu har an somnat om igen.. Lite skönt efter en halvsovanatt, tror att jag sluter mina ögon i några minuter jag också!


- black or white

Idag kom den där jäklans snön tillbaka.. Visserligen roligt för alla barnen.. Men men. Slö har jag varit hela dagen.. Puuh! Men i eftermiddags tog jag och mina pojkar oss ut i snön, William fick prova att åka pulka för första gången, han gillade det! Antagligen så skoj att han somnade? Haha mina sötisar!


- inte göra någonting tisdag!

Idag, efter två dagars träning med tre pass är min kropp helt slut. Kan knappt röra mig av all träningsvärk. Så idag tänker inte jag lyfta ett finger, för det är en träningsfri dag idag!!

Imorgon skall jag och Linnea göra något som Kanske kommer vara årets roligaste grej, prova zumba! Haha jag och Linnea och dans hänger INTE riktigt med varandra. Men jag lovar att vi båda kommer få oss ett riktigt gott skratt!


- gårdagens val

Efter träningen igår var jag superhungrig! Gjorde en vegbiff med 2 dl cream f och massa kryddor! Sen har jag självklart mitt sötsug som är galet. Men tog ytterst lite vaniljyoghurt med hallon. Fast det var inte gott!!


- träningsmotivation

Nu är William 6 månader och jag är äntligen igång med träningen på riktigt!! ( hoppas jag) jag skall snart åka iväg på ett cxworx och sen 45 cykel på det!

Jag har ett mål med min träning, försöka ändra på mina otroligt dåliga matvanor ( allt sötsug bl.a.) och få den kroppen jag vill ha till sommaren, vältränad och fast! Vi får väl se hur det går när man är 2-småbarnsmamma.
Allt går väl om man vill va!!?

Jag gick upp hela 20kg med William i magen, efter ca 4-5 månader hade jag gått ner allt jag hade gått upp utan att lyfta ett finger. Men jag vill inte gå ner i vikt på det sättet. Om jag går ner.. Så vill jag gå upp i vikt i muskler!!

Första bilden är jag höggravid och det var ca 2-3 veckor innan William kom.
Andra bilden är 2 veckor efter William kom, magen hade gått tillbaka otroligt fort.
Tredje bilden är när William är ca 2 månader..( fortfarande inte tränat något då)
Fjärde bilden är tagen för ca 1 och en halv månad sen..
Vi får se slutresultatet om några månader..!


- lite matdags

Nu skall William få lite mat! Idag serveras fiskgratäng och till efterrätt päronpure!


- trying

Har en övertrött 6månaders pojk hemma, en tonåring som är 7 år, och jag som redan har typ träningsvärk och behöver middag!!! Hur gör man?!
Jag slänger i mig en vegbiff och lite keso! God kväll


- damn

Efter ett 60 min bodypump är jag helt utslagen, otroligt vad mina muskler (dom få jag hade) har försvunnit. Tog en god gainomax precis efter mitt pass.

Det har nu gått en timma efter passet och mina ben är som cement!!! Vi får se hur min kropp mår imorgon. För då kör jag två pass till! Woho


- ready

Skall åka in till Kungsbacka om en stund och köra ett bodypump pass med Marcus mamma. Som jag för övrigt inte gjort på säkert över 2 år! Så vi får väl se om jag ens orka stången!!! Haha.. Och vi får framför allt se om jag ens kan gå eller lyfta inorgon, garanterad träningsvärk!!
Laddade precis upp med en powerking och ett ägg! Perfect!!


- lördagskväll

Igår efter den långa cupen så blev vi bjudna på middag hos mina föräldrar. Iochmed att vi stod i en IS kall hall så blev det soppa, mums. Och en chokladkaka till efterrätt ( som jag inte skulle ätit!!!)


- dagen i bilder

Från Lucas cup på Öckerö idag!


- igår

Räkfrossa hos mina föräldrar, mums!


- sun

Jag och William tar oss en iskall solig promenad innan det är dags att möta upp storebror efter skolan!


- morning morning

Lite morgonlek på mattan


- blir en del

Det blir några bilder per dag på prinsen och allt annat!!


- nom nom

William tryckte precis i sig en tallrik med gröt! Han är så duktig!! Så nu förtjänar han lite blåbärspure till efterrätt! Vi får se hur det går!


- lyx

Storkillen är i skolan, lillkillen fick precis prova (för första gången) riktig välling, en liten dos, så han somnade om.
Jag passar på att äta frukost på sängen, det var så länge sen. Och lyxigt är det! Kanske en nap på det efter!


- hey, i want you


- early morning

William har lite morgon mys med plast fisken kurt. Dom leker och busar!


- more of today

Annars så har min underbara mor kommit hit och tagit hand om William i eftermiddags så att jag kunde åka in till Kungsbacka och träna en stund.
När jag hade tränat färdigt mötte jag upp Marcus på kungsmässan för att köpa ett par nya fotbollskort till Lucas, för att han har fotbollscup på lördag på Öckerö, konstgräs är det tydligen också.

Sen så lagade jag en enkel middag idag, till mig själv gjorde jag en underbar omelett med ost, brieost, tomater och massvis med kryddor, även ett glas Ramlösa/hallon!
Efter middagen så slängde jag i grabbarna i ett bad så syskonen badade tillsammans! Gud vad skönt det var för mig att inte hela tiden hålla William, så storebror Lucas hjälpte till!:) nu ligger William och sover sött i sin spjälsäng och Lucas läser en av sina böcker.. Jag njuter av lite granatäpple! God kväll!


- BVC

Idag hade William sin 6månaders kontroll. Och oj vad grabben växer!! Haha på en månad hade han växt 4 cm och är nu 70cm, och vägde sen innan 7400g och nu 8000g. Han följer sin kurva bra och är världens bästa som!
Man känner att han har växt när man går och bär honom på dagarna och hur alla kläder börjar bli för smått!!:( han är verkligen ingen bebis längre! Skulle kunna skaffa minst 5 till! ( säg inte det till Marcus, haha!)

Han är Alltid så (nästan) glad. han älskar att få vara med sin storebror, även fast ålderskillnaden är 7 år imellan dom!❤


- min, bara min!

Lucas är imellan åt otroligt trotsig.. Men ibland är han så gullig att jag aldrig vill att han skall flytta hemifrån. Idag hjäpte han mig att laga hela maträtten och så dukade han. Som pricken över i:et så matade han William också, och det gick riktigt bra! Min älskade Lucas!


- new in to William

Nya mössan från p.o.p


- new in to me

Ioch med att jag på riktigt tog tag i min träning igår genom att köpa ett gymkort så fortsatte jag med att köpa mig träningsläger idag! Alltid lite uppfriskande att köpa lite nytt!


- min dag

Redan vid 10 tiden åkte jag in och tränade ( med en av mina bästa vänner) vi körde på en bra stund tills kroppen brände. Sen åkte hon hem och jag gick vidare till nästa vän, Louise. Vi tog en sväng på kungsmässan och jag unnade mig en massa fina saker! Efter att jag varit med Louise en stund så tog jag mig en promenad hem till Kim igen ( med min tunga kropp efter dagens träning) där blev jag bjuden på thaimat och bara mys! Världens bästa Kim!


- bästa Sara!!

Alldeles nyss var min trevliga arbetskollega här med sina två söner på en fika. Med sig hade hon underbara julklappar till mina pojkar, alltid lika fina presenter!!! William fick en supersöt jogging overall från paul Frank, och ett jätte bra motorikställ, vet inte vad som kallas! Lucas fick en supersnygg Ralph lauren långarmad t-shirt! Tack snälla du!!


- nyårsafton

Firade vi med två bekanta till oss, en lagom nyår! Vi åt bruschetta till förätt, huvudrätt ; kyckling i soltorkade tomater med pestoröra, och så avslutade vi med en chokladpudding med grädde, jordgubbar och granatäpple.. Lite bilder från nyår..


- beroende

Tredje dagen i rad åt jag amerikanska pannkakor till frukost, oj så gott! Idag valde jag att ta syrup och granatäpple, satt som smäck!!


- 130101

Mina helt underbara pojkar!!! Lucas vaknade runt 9.30 idag, William vaknade första gången runt 6 men somnade om till 7, då fick an välling och en torr blöja och somnade om igen! Haha.. Sen vaknade William igen runt 9.30, så nu sitter han påklädd i sin storebror rum och kollar på film! Dom är bara för söta!! Jag ligger kvar i sängen och drar mig.. Men jag hör söta Lucas härifrån, hur han pratar och frågar William saker!( inget svar tillbaka dessvärre) haha!


RSS 2.0