-Kvällsgott och fuskbyggarna

Myser med massa
Gott
Och inväntar fuskbyggarna, sorgligt program!!!!


- sol sol sol

Linnea, Kim och jag har grillat körv idag, vi sitter i skolan och njuuuuter!! Helt underbar dag


- stockholm

Jag skulle göra vad som helst om någon kom med en nacho delux tallrik från tacobar nu...


V.21

Mår som jag mått under hela graviditeten.. Ingen skillnad för dom som känner mig.. Det lilla barnet rör sig i magen något otroligt!!!


- 00:00, 24:00

Kan inte somna pga av mitt garv.. Ganska skoj att man kan ligga och skratta åt sig själv.. Imorgon bitti, skola för Lucas och för mig kommer det hit två snygga kompisar till mig, natti!


- rena cirkusen

Jag blir förvånad hur folk drar människor över en kant!!! Jag blir underhållen av folk som sitter och ljuger ihop en historia för att försöka vinna "något".. Jag menar.. Att hålla på att dra ihop lögner på sin blogg om folk är väl en olaglig mening? Vad tjänar man på att hålla på så?! Att man bara orkar.. Att man orkar..


- big

Jag blir bara större och större för varje dag som går:)


- eat me

Nu frukost!! Lite kiwi som gör gott för magen!!


- hot hot hot

Jag kan inte låta bli att tycka att det finns otroligt roliga " bloggare", den äldre generationen.. Alla måste ju få säga vad man tycker.. Men att det finns 50 åringar som sitter och trycker ner folk i alla åldrar är ju bara ett skämt, eller? Jag tycket att det verkar vara för avundsjuka.. Antagligen väldigt avundsjuk på den yngre generationen.. Kanske? Det värsta är ju att man läser det för att det är underhållande men ändå så fruktansvärt irriterande, hehe! Som kissies.. Den mest provocerande bloggerskan men sååå underhållande.. Hade min mamma som är 53år skrivit som en 16 åring i en blogg hade jag skämts.. Min mamma är mer mogen än så..


- little blue

God natt från mig och bebisen i magen!


- att framträda

Man får lov att säga en åsikt, men passa er för vad ni säger! Det minsta lilla kan kännas illa till mods.. Tur att jag är en stark kvinna!! Jag är som min pappa, glad att bygglagar finns, tänk alla stackars oskyldiga människor där ute som drabbas av fuskbygge. Är det inte helt galet att det finns personer som lever på att förstöra andras liv pga av att tjäna pengar? Tur att vissa kommer fram i tv, fuskbyggarnA på TV4!


- Marc by Marc Jacobs

Svårt att hålla sig, men köpte en skötväska förra veckan, den kommer vara supersnygg till en svart vagn:)!!


Värt

Pappas blogg, värt att läsa!!! Www.konsultoverfemtio.blogg.se


RSS 2.0