halvvägs



nyduschad, klänningen på, cidern i handen, nu väntar smink och hår, bilder från ikväll får ni imorgon:) syns i dimman gott folk


förbredelser

om 2½ så börjar min födelsedagsfest, och jag har precis gjort färdig all mat till 30-35 pers, jag är helt slut, jobbat i 8 timmar, men jajajjaja, skalll hoppa in i duschen nu. outfit får ni se sen:)

schelna jag NU!


.

have a good life, i hate you!


GRATTIS TILL MIG



idag fyller jag 21 år, ingen ålder, tråkig ålder, vad händer efter man fyllt 20? typ inget! jag kommer att börja min dag att jobba 8-13.00! yey


vad är det med just er?

ni var speciella, ni var mitt allt. den tiden är förbi, jag är nästan glad, för nu är allt det där bara fake. visst väljer man själv här i livet? om inte är man feg som låter någon annan göra det åt en. jag är djupt besviken, en besvikelse som kommer att följa med länge. kanske hela livet? visst gör man fel, de gjorde jag, men jag gjorde det bästa av situationen. alla förstår inte att jag är mamma på heltid, och det är inget som jag kommer komma undan, eller inget jag vill komma undan med. Men jag försöker alltid göra det bästa av situationen, inte bara för min egna, andras också. Men ni förstör bara för er själva. Välj vän, välj pojkvän, välj din bästa vän, eller gör vafan du vill!

Jag hatar när man inte vet vad man skall göra när 100 saker omrking sig händer, inget jag väljer men ändå måste ta tag i. en sak, det var hans fel och inte dit, han har jort det om och om igen. han är inte värd något eller någon. och det kommer jag stå fast vid

jag försöker glädja mig åt nuet, jag har lucas, marcus, mina vänner. men tyvärr blir jag aldrig nöjd. för det är alltid något som gör att jag mår dåligt. Jag mår dåligt när jag känner att jag inte räcker till.

okej, nuet, IMORGON FYLLER JAG ÅR!


legoland outfiten



 min dagens är ifrån: gt, skräddarsytt, gucci, converse, marc jacobs


legoland







efter 6 timmar på legoland orkade vi inte mer, och ioch med att vi skall dit imorgon bitti igen så åkte vi inte allt:)
efter en kort stund på legoland imorgon så åker vi hem och kommer vara hemma runt 00.00 tiden. och jag skall upp och jobba 6.50 på morgonen, gosh!!!:)


danmark

efter 8 timmar resande ligger vi på hotellet i danmark, om 3 timmar skall vi ut och äta. imorgon bitti skall vi till legoland:) wiii


GRAVIDITETS BERÄTTELSE 1



Hösten 2003
hade jag flyttat från storstan till en liten by nere vid havet. Jag började 8e klass och var nervösare än någonsin. Tankarna som gick runt i mitt huvud var, kommer någon att säga hej? Vad tycker dem om mig? Hur är dem? Hur skall jag vara? Vad skall jag säga? Har jag rätt kläder på mig? Dem första dagarna gick sådär, jag kände mig inte hemma i den klassen och klickade inte med någon direkt. Men efter ett tag så började jag trivas, man började hitta dem man gillade att umgås med. I klassen ovan mig, alltså 9e klass gick det två killar som började ringa, skriva på internet och även befinna sig utanför mitt hus. Jag var väldigt generad och blyg på den tiden. Men i alla fall en av dem killarna började jag träffa Marcus, Lucas pappa. Vi var kära som aldrig förr, och allt fungerade bra mellan oss.

I slutet av våren 2004 och början av sommaren 2004 så gjorde vi slut, vi började bråka ganska mycket. Under hela sommaren spenderade jag mycket med mina vänner och även på stranden. Min mens hade försvunnit men det var tyvärr inget jag tänkte på överhuvudtaget. Jag älskade ju att bada! Jag skulle snart fylla 15 år och det var dags att skaffa sig ett mopedkörkort, och det fick jag göra i Kungsbacka, alltså ta bussen in. Mina bussresor var inte som några vanliga bussresor, jag var tvungen att gå av och kräkas nästan varje gång. Som jag i mina tidigare år har jag varit extremt åksjuk och antydde att jag hade det igen, så jag började ta åksjuke tabletter, och min mens hade fortfarande inte kommit.



det kommer självkart en fortsättning..


parken

det var meningen att jag skulle gå en visning idag på parken i göteborg, men jag mår inte bra och får helt enkelt hoppa över. :( värt att gå dit och kolla in alla andra snyggingar!!

 


arbetande kvinna

trött trött trött trött.. jobbat idag. nu skall jag sova, jobba tidigt imorgon bittti igen. WI.

jag skall skriva en "berättelse" om mitt liv som ung mamma i 5 år än så länge:) OM NÅGON VILL VETA ALLTSÅ?


så ful



KISSEN är bra  på att redigera sig smalare, pinsamre är att man ser bilder där hennes egna foton inte stämmer!

haha, frågan är, hur ser kissies igentligen ut?


dagens

DAGENS(KÄK)



färskpotatis i vitlök och parmasanost, fläskfilé och en stor go sallad!


regn & minigolf



jag, lucas och marcus spelade minigolf, JAG VANN SÅKLART!! yey, fast det började regna mitt i spelat.
nu ligger jag och lucas i sängen och slappar i sängen med ostriskakor och godis. imorgon bitti skall jag jobba, 6.50-16.00.


tråkig dag

min sista lediga dag innan jag jobbar 2 dagar i sträck, sen är jag långledig, underbart. på lördag åker vi ju!

idag är det svin tråkigt väder, finns inget att göra som inte kostar pengar, haha! så idag har vi bara slappat till 100!!

 


marc in my park




idag blir dte filmkväll med två filmer, en thriller och en komedi, hihi!

MED MACKEPUSS


åsa beach!!!





SPAIN



hemma från jobbet, duschat och ätit, nu är jag HELT slut. och det är extremt varmt ute, helt sinnes!
nu skall jag och lucas vila och ladda inför kvällens final match, HEJA SPANIEN!!
marcus kommer och joinar oss, chips och godis skall vi ha med!
pussochhej


LEGOLAND



om 7 dagar åker jag, mamma, pappa, lucas & marcus till legoland i danmark.
Först en snabb biltur till göteborgs hamn, ta båten i 3 timmar till danmark
(hoppas dom har spelautomater) sen till hotell scandic, fett nice, jag ÄLSKAR att bo på hotell, vi skall sova där i två nätter, go hotellfrukost, sen två dagar på själva legoland:)

 


blont eller mörkt?


USK-undersköterska



nu skall jag snart till mitt arbete, jag har ett arbete där jag jobbar med exakta saker som en USK (undersköterska), fast jag inte är utbildad till de, jag får sämre betalt bara! haha.

 


AAALVIN OCH GÄNGET



min nya favorite barnfilm är alvin & gänget nu, sjukt rolig film, 2 är nog roligast. jag och Lucas sitter och lyssnar på spotify nu, alla alvin låtar! haha, lucas kan nästan alla!


prins lucas



igår var min lille prins på prins/prinsses kalas. självkart gjorde jag en fin blå prinskrona till honom. haha!

 


marstrand igår





gårdagen


gårdagens, igår var jag och m på bio, kollade på twilight eclipse, alla twilight är ju helt otroligt bra, blir helt kär! jag måste köpa alla tre filmer och kolla om och om igen, jag skulle ALDRIG tröttna.


RSS 2.0