- fuck the system


SKÅL, och välkommen lördag! Snart skall jag tända grillen och grilla, för killarna sitter och spelar tv-spel, 22-år gammla, jaja, dom växer aldrig upp!

AKTA ER!!

visst får man lov att bli besviken när man köper en halv färdig lägenhet? Våran första lägenhet, mitt första hem efter att jag har flyttat hemifrån.
Det har varit så sjukt mycket fel på papper och ritningar och så mycket hat omkring all händelse. Det har varit skriverier i tidningen. Även om vårat grannhus som dock är en hyresrätt. Men samma personer är inblandade. Det är mycket snack och lite verkstad på mycket.
Jag är så extremt glad att jag har en pappa som dagligen jobbar med detta och har grymma jurister på sitt jobb. Utan honom hade jag inte "kunnat" inse vad som inte stämmer och vad som skulle kunna stämma. Hur kan man personligen göra såhär mot folk?

Som idag kommer dom under dagen (när jag var på jobbet, men marcus var hemma) och frågar vad vi vill ha för avskärmning via våra grannar osv. På en lördag, mitt på dagen, utan förvaning, skall vi bestämma oss?! Sen är vi lovade en gräsmatta, ja en som dom tydligen skall så, haha! Ja, hur sjukt låter det inte?! Hej gräsmatta 2012. Om vi vill ha en rullgräsmatta skall, VI betala en sjukt stor summa för världens minsta plät. OJOJJO.. Vi är en småbarnsfamilj, ja vi skrapar fram några tusenlappar NU.
Inte mycket är sammanhängande. Så sjukt tråkigt allt. Behandla andra som NI själva vill bli behandlade!!!!!!!





- 30/4



Don't forget to love yourself

i hate you.


everything i love


devil in the sky

god morgon, vaknade med världens migrän, och sovit hur dåligt som helst i natt. Skall slänga i mig lite frukost, det blir färska jordgubbar, banan i fil. Och knäckisar. Sen till jobbet. HEJ HELGEN, HEJ JOBB!


- S



I miss you alot

But I won't hesitate no more



om lucas själv får välja. Två nya skor till Lucas.

damn girl

det är bäst att inte få någon reaktion över huvudtaget, men det är riktigt patetiskt faktiskt..



-


vårkänslor

L


min enda lediga dag denna veckan, lucas är hemma och myser med mig. Vi var precis på studiebesök på ica med några av hans dagis kompisar, för att se vad som händer "bakom". Sen nu har vi har fruktstund, och jag skall försöka slänga i mig lite frukost!

lovely




3 bilder från lördags, middag med mina old klasskamrater och sen en kort utgång

dags för fredagsmys



nu skall vi slänga i oss lite tacos, sen skall vi vidare in till göteborg, jag, lucas och marcus skall in och kolla på hockey, SVERIGE-TYSKLAND.

resultatet i svartvit


BLACK AND WHITE


sitter med nyinköpa svarta och vita fjädrar, och har varit hemma hos mina föräldrar
och tagit lite kvistar som spretar åt alla håll.
Jag har även köpt 2 st svart/vita/gråa "hönor" haha som skall upp och pynta upp påsken.
Frågan är bara om jag är ute lite väl i tid? haha! jaja..

so sad



sitter och är så fruktansvärt nojjig, jag vill också bära en vacker mage och en liten skapelse. Jag känner till så många som har fått barn och bär ett just nu, jag kommer nog se till att jag blir barnvakt åt alla.


The Birth of Evil


sitter bara här, marcus kollar på hockey, som vanligt! jag är superrastlös!!! Skall nog hem till mamma om en stund och hämta nybakat bröd, LYX!

never say never


new in

torsdag


lexi


fashion



I want this, jag sitter och kollar runt på utomhusmöbler, men allt är så galet dyrt. Jag är sugen på en sådan där klassisk "korg" möbel på balkongen och sen något mer rejält på våran andra uteplats. Men där vill jag också ha typ två sådana här stolar ovan. vi får väl se..

dream


två nya byxor från ChillNorway

RSS 2.0