- cold as ice

Tar mig en rask regnig promenad med William!!


- bästaste DU

Vid lunchtid tog sig jag och William oss in till en av mina bästa vänner Kim.
Hon bjöd på världens godaste amerikanska pannkakor. Till de hade vi självklart en amerikansk sirap och sen tog vi lite hallonkesella till det, riktigt mums! William är alltid så fascinerad av Kim, han älskar henne! Haha! Även hennes pojkvän Jacob!
Vi tog oss senare en promenad till reakaoset på kungsmässan, och fy vilken folkmassa! Vi hittade inget speciellt förutom en ny mössa från polarn och pyret till William och Kim lite hårfärg!


- det tar mig fasen aldrig slut!

Äntligen har vårt protokoll från vår besiktning som var i början på dec kommit..Den här stackars människan som skrev protokollet vågade sig inte skicka tut protokollet till alla oss i föreningen, utan till 2/6!!
Hen som skrev sig vara en besiktningsman är en vanlig clown i samhället! Alltså inte en kunnig besiktningsman som man har på en besiktning! ( om man gör den riktigt). Allt handlar om pengar för dessa såkallade HEN!
Stackars stackars.. Pengar går väl ändå inte före rättsligheter?!

En annan sak ( som visserligen är bra) är att ett par grannar i 60plus åldern har ÄNTLIGEN flyttat från vårt lilla område.. Dom skrev på mig och min familj, framför allt min 7åriga son.
Jag kan ta att dom skriker på mig då jag är en vuxen människa ( och har jobbat med dementa i 5 år och även på dagis), men att dessa 60plusarna skriker på en liten pojk i 7års åldern är inte mänsklighet! Hissen går inte enda upp brukar man säga..
Sen att en annan familjemedlem i samma liga har försökt( nästan) kört på min son är ännu vidrigare!!! Han förstår ju inte "det djupa" med att betee sig så.. Men han sa när han såg bilen att "det var dom där dumma grannarna som försökte köra på mig" , fast det inte var de 60plus paret som kört bilen utan en annan familjemedlem som även skriver obegripliga saker i sin blogg och skriker könsord till mig.. Jaja herregud! Finns mycket att skriva om.. En bok kanke.. Skrattretande.. Frågan är om det någonsin kommer att sluta.. Ett problem mindre har vi ju fått! ( en lugnt sommar)
Ha det gött haj!


- nom nom

Gårdagens otroligt goda middag!


- snart dags

Snart dags för lite sen middag, godis, jordgubbar, chips och mycket mycket mera!!


- just nu!

Amanda fick uppdrag att göra om mitt gräsliga hår!! Så sitter i färg nu!!


- tio dagar sen..

Dålig på att uppdatera!! Otroligt mycket runt jul.. Firar vår tredje jul idag med Marcus syster med respektive och barn och Marcus pappa och hans bror!! Damn! Imorgon åker grannen ut.. Och alla julsaker åker också ut! Dags för nytt år!


- måndag fast torsdag

I måndags bakade jag och min mamma lite julgodis! Hallongrottor med kanelsmak, bountybollar(inte med på bilden), Rocky road och jordnötstutor. Julen är räddad!!


- husmanskost

Gjorde egna pannbiffar igår m. Potatis och brunsås, självklart inlagd gurka också! Gott!!! Idag blir det ännu en grå vardagsmat, spagetthi och köttfärssås!


- gött


- väntan är lång

För snart 14 dagar sedan hade vi vår såkallade " besiktning" men vi väntar fortfarande på protokollet från besiktningsmannen.. ( vem det nu var) . för det var ju faktiskt ingen som presenterade sig som "besiktningsman" ( utav ca 10 män)!
Haha! Skrattretande så in i..


- dagens frukost


- im in löve

hittade denna underbara jacka på nätet, är så sugen på den! SÅÅ SNYGG ju!
vad tycks? köpa eller ej?

- luciafirande

I onsdags så tig vi en iskall promenad till öppnaförskolan i kyrkan för att fira lucia, tillsammans med massa barn i olika åldrar 0-5 år.. Vi gick luciatåg och fikade, super trevligt! William var en liten tomtenisse!


- dagens

Dagens hemmakläder, oversize linne och leggings.. Perfekt för en dag inne!


- lillskrutten

Vid 10 (imorse) åkte jag och William till föräldrargruppen på BVC och pratade om mat och även en dietist var där.. När vi var färdiga skulle vi åkt hem och imorgon bitti så skulle vi tillbaka dit för Williams 5 månaderspruta. Men gulliga BVC sköterskan tog oss efter mötet istället så vi slipper ta det imorgon bitti istället. Lucas är dessutom ledig inorgon.. Jag sitter och försöker komma på något han och jag kan göra.. ( med William med) får se om det kanske blir en sväng till pulkabacken! :)


- familjepromenad

Vi tog oss alla i familjen en iiiiiskall promenad hem till mina föräldrar och fikade lite igårkväll. mamma hade även kokat lite julgröt så jag var ju bara tvungen att smaka lite! Sen tog vi med en pulka därifrån och drog hem Lucas i den!


- syskonkärlek

Någon som är så nyfiken på sin storebror som sitter och spelar på samsung paden!


- amatörmässigt!!

Idag, 4 december hade vi vår "tvåårsbesiktning" av våra bostadsrätter vi köpt för snart två år sen..
 
Vi började med att träffas, UTAN alla som är ansvariga för bygge/el/rör/mark/VVS/ och allt vad det kan vara.. alltså så var inte alla ansvariga med.. Och dessutom så hade vi inte ens en kunnig besiktningsman, bara det är amatörmässigt.
Det är ingen jävla lekstuga det handlar om! Utan våra bostadsrätter vi köpt för flera 1000-miljoner!!!
 
Men som vanligt.. av hen vi köpte lägenheten är attityden är som en 14åring och kunskapen är på NOLL!
Att man ens får lov att bete sig så mot sina köpare.. Och frågan är hur man KAN MED att bete sig så..
Att hen tror att man kan fortsätta så..?
TUR att man kan hantera sådan nivå av barnslighet då man både är mamma till två barn och har jobbat med äldre dementa, inom vården.
Då är man van och KAN hantera saker och ting.. HA HA..
 
Iochmed att det inte fanns någon kunnig besiktningman med på denna besiktning så valde vi att inte ta in dessa män i vår lägenhet...
 
slutligen.. AMATÖRMÄSSIGT!
 

- miss u


Jag saknar dig långa hår..

- barnsligt

Strax efter att Lucas kom hem från skolan hade snön lagt sig fint och fluffigt så att det var dags för mig att skota bort så man kan gå från dörr till bil och från dörr till soppor och från dörr till förrådet.. Efter all skottning.. Puuh.. Åkte jag och Lucas pulka i vår backe.. Och med våra gulliga grannar.. Och oj vad barnslig man fick bli för en stund.. Gud vad skoj det var att åka pulka! Haha


- grötigt

När min lilla prins skulle få lite gröt idag var han mer sugen på att äta på hakklappen än vad jag hade tillagat..
Så söt att man vill klämma i kinderna!!


- 24/12

Jag har hittat min dröm julklänning!! En långklänning med lite öppen i ryggen, Så vacker!!


- fin, fina malin

I lördags hade Malin med sig en liten present till William, en supersnygg skjorta! Tack fina du!!


- söndag

Första advent idag, självklart tände vi vårt ljus och samtidigt tog vi en liten julfika tillsammans, annars så har dagen gått i ett idag sen 8.30 känns det som.. Känns inte som jag suttit en sekund! Haha! Hängde precis upp den sista tvättmaskinen också.. Alla har runt och jag har missat., får en dag inorgon och ringa runt alla mina fina vänner!
Hade för övrigt en grymt rolig kväll igår, en lagom sådan.. Tack vare mina vänner!!! Älskar er!! Kommer bilder från kvällen imorgon! God natt


- första advent

Igår fixade jag advent ljusen, så imorgon är vi redo att tända det första ljuset! Puss på er


- the big day

Om några timmar kommer mina fina tjejer hit på middag och julmys med ett grymt avslut med tonvis med drinkar!! Jag har självklart förberett ganska mycket!! :)


RSS 2.0