turkiet here i come

ojoj, 9 timmar kvar tills vi åker, ja är nästan färdigpackad, håller på att fixa med mina kameror nu:) men innan jag skall åka så skall lucas på maskerad kalas, och jag skall packa det sista och göra mig iordning:)




vi hörs om en vecka:)


myskväll med lucci

en dag kvar, idag så var jag inne en snabbis i kba och inhandlade lite saker till resan, nu borde jag packa!!!
men jag orkar inte, all min uppmärksamhet får lucas ikväll, skall ju trotsallt vara utan han i 7 dagar:O

 


punkt punkt.



ta aldrig någon eller något, för man blir bara besviken i slutändan.  


the blue box



PACKA PACKA PACKA... visserligen åker vi inte förens imorgon kväll, men jag är bra på att stressa, så nu är packingen nästan färdig :) skall inhandla lite saker senare idag :)


papper efter papper



nu har jag suttit en stund och betalat  räkningar och räknat ut hur mycket som finns kvar efter allt osv.. ALLTID SKOJSIGT!!


2 days left




TILLS JAG BEFINNER MIG I TURKIET & 40 GRADERS VÄRME, deee du!


dagens goa



krämig potatisgratäng, nuggets, tomat/rödlökssallad, vitlöks fetaost, vitlöksmarinerade chaminjoner stekta i soja och stekt färsk sparris.


twiggy is damn hot


you have to stop


vad är det du döljer.. vad får dig att tro att jag inte får reda på någonting?
jag orkar inte fälla en tår längre, tårarna har blivit till ilska.
vad mår du bra av? igentligen?
du ligger där utan några riktiga känslor..




sluta med det du gör


oldie

sitter och kollar på No country for old men, en thriller, ganska bra än så länge, återstår och se hur den fortsätter..


unga mammor



jag har fått frågor om unga mammor som är i samma situation som mig..

Jag började i ung mammagrupp när jag var höggravid för att se om det var något för mig, iochmed att dom är i samma situation som mig, men ingen av tjejerna välkomnade mig och jag kom aldrig tillbaka efter den gången, även fast jag ville det när Lucas sedan kom, men iochmed att det inte "klickade" med någon kände jag mig inte "trygg" där. Jag var 15, och alla andra var runt 20-21 år. Idag kan jag ångra att jag inte gav det fler chanser, för det hade varit skönt att umgås med en tjej som har samma vardag som mig.
Jag har kontakt med min vän från göteborg som jag har känt sen jag gick i 3an, hon fick en dotter för 3 år sen, men tyvärr blir det inte av att vi träffas så mycket:(!  Sen känner jag inga, bara känner till, en tjej jag beundrar väldigt mycket är Angelica, 21 år och är tvåbarnsmamma, från kungsbcka! Jag gick i samma klass som hennes killes kusin!

Idagens läge är jag otroligt lycklig som har visa vänner som accepterar mig som mamma och min vardag:)


söndagsgöra

dammsuga, tvätta golv, damma, städa hela toaletten, bädda nya lakan, tvätta, diska, ta fram den stora resväskan för turkiet om 6 dagar!

vilken underbardag, jag passa på att göra en massa kvinnogöra medans lucas är hos sin bäste vän marcus:)

 


höstdrömmen



ett par höga primeboots med dragkedja, love them, runt 3500 kostar dom!


sportlife

imorse åkte jag in och rehabiliterade min axel, har jätte ont i den, det gick ganska bra, fast har ont! :( men jag älskar att träna, skall fortsätta med det, eventuellt skaffa gymkort igen!


see by chloé

SEE BY CHLOÉ




köpte mig en necessär/mini väska, den får följa med på solresan om 10 dagar!


new in for lucas




allt från h&m


Utkast: Aug. 17, 2010



vaknade på en väldigt fel sida, jag blev mest besviken än arg, mer ledsen än besviken. jag trodde inte att det skulle bli såhär, det har ju hänt förut. Men man brukar säga att man är sig av sina misstag!! det enda som skulle lindra min sorg nu är en powerking, och att resan till turkiet skall bli IDAG!


Hannut

Hanna kathrine Eriksson


En "nyfunnen" vän. Vi träffades inte genom en slump, utan vi träffades för att vi inte tyckte om varandra, vi i stort sätt hatade varandra. Utan en större anledning. Idag så pratar vi med varandra nästa ah, varje dag! Om mindre än 2 veckor åker vi till turkiet. Hanna är en otroligt fin och trogen vän. Vi har alltid kul!!

Toppen great!!!!!



http://hannassecret.blogg.se


sick tired of löve songs

i wanna take one step forward..

vissa är gjorda för varandra, vissa inte.
man väjer vad man vill säga, hur man vill vara och vad man vill göra, men man måste veta att allt kan ha en konsekvens. Och då måste man stå upp för dom beslut man valt att ta.



and then

now is it you and me,

vi hatade varandra, nu tycker vi om varandra, du fann en ny plats i mitt hjärta, du är trogen, jag hade aldrig kunnat föreställa mig denna händelse 2010, en fin känsla,

 


nelly.se

India Pink Cosmo Set SEK 895, Vitamin A Gold - NELLY.COM

über snygg färg på bikinin


PALLADIUM

Nicolina om lördagkväll:

Hejsan! är lite nyfiken vart du hittade palladium till lucas ?
Undrar vart det finns sådanna i små storlekar ? :)


SVAR: Skorna är köpta på johanssons:)


lördagkväll




igår hade vi familjemys, vi köpte thaimat, sushi och pizza. under middagen hyrde vi en film som heter "det regnar köttbullar" haha ganska bra faktisk, en barn film och lucas gillade den. sen hyrade jag och m en thriller, den var sjukt bra! om en stund åker jag till jobbet, yey! hejsvej


tjejer tjejer han är en player

nu inväntar jag 4 vänner som skall komma hit och äta tacos och tjöta lite, ett glas vin kanske, vi får se vad kvällen har att bjuda på!



jag säger bara 28 AUGUSTI



idag bokade jag och en vän en resa till turkiet, om 15 dagar åker vi. jag har aldrig varit i turkiet så det kommer bli sjukt skoj, och framförallt att bli riktigt riktigt brun, festa och lite shopping!!


torsdag

mår sådär, skall snart åka till jobbet, jag har precis ätit lunch, var inte gott, blir nog sushi påväg till jobbet! vi hörs, SMILE


new in


in the pink bag


kenzas



jag bara ÄLSKAR denna outfiten kenza har på sig, det är från hennes höstkollektion som snart kommer ut, sjukt sugen på både tröjan och skorna!


...

du vet EXAKT vad allt handlar om, du vet vad vi har gått igenom. mig och marcus.. ändå kan du med att fråga om du får gå på date med min pojkvän.

Jag är så jävla trött på folk som kommer imellan, och folk som låter folk göra det också.

jag väljer att sluta bry mig,

it´s time to say goodbye


welcome

trött på att du tror att du lever som en drottning i ett slott.

välkommen till livet babe!


dom rosa

kommer från johanssons:)



födelsedagspresenterna

från mamma, pappa och lucas:)





en kumkum ring, och en canvas tavla, sen fick jag ett par skor jag lämnade tillbaka, skall nog köpa mig en marc jacobs plånbok eller väska:)


regning söndag


jag i malibu i septembe förra året!

lovely söndag måste jag säga, jag har jobbat i 8 timmar, nu tar jag bara det lugnt, saknar mina älsklingar.


whats in the bag?



visar imorgon,god natt!


new in





ett par palladium till mig, ett par nya palladium till lucas, och ett par replay till lucas.

loveee shopping!


graviditetsberättelse 2

Hösten 2003 hade jag flyttat från storstan till en liten by nere vid havet. Jag började 8e klass och var nervösare än någonsin. Tankarna som gick runt i mitt huvud var, kommer någon säga hej? Vad tycker dem om mig? Hur är dem? Hur skall jag vara? Vad skall jag säga? Har jag rätt kläder på mig? Dem första dagarna gick sådär, jag kände mig inte hemma i den klassen och klickade inte med någon direkt. Men efter ett tag så började jag trivas, man började hitta dem man gillade att umgås med. I klassen ovan mig, alltså 9e klass gick det två killar som började ringa, skriva på internet och även befinna sig utanför mitt hus. Jag var väldigt generad och blyg på den tiden. Men i alla fall en av dem killarna började jag träffa Marcus, Lucas pappa. Vi var kära som aldrig förr, och allt fungerade bra mellan oss.


I slutet av våren 2004 och början av sommaren 2004 så gjorde vi slut, vi började bråka ganska mycket. Under hela sommaren spenderade jag mycket med mina vänner och även på stranden. Min mens hade försvunnit men det var tyvärr inget jag tänkte på överhuvudtaget. Jag älskade ju att bada! Jag skulle snart fylla 15 år och det var dags att skaffa sig ett mopedkörkort, och det fick jag göra i Kungsbacka, alltså ta bussen in. Mina bussresor var inte som några vanliga bussresor, jag var tvungen att gå av och kräkas nästan varje gång. Som jag i mina tidigare år har jag varit extremt åksjuk och antydde att jag hade det igen, så jag började ta åksjuke tabletter, och min mens hade fortfarande inte kommit.


Hösten 2004, så började jag mitt sista år i grundskolan, 9e klass.  Min åksjuka fortsatte, min mens var fotfarande borta, jag hade gått upp 1-2 kg. Jag mådde även illa hemma några få gånger. Och tankarna började snurra i huvudet. Vad är det som händer? Vart är min mens? Varför mår jag så dåligt? Jag tog med mig en vän som stod mig väldigt nära då Sarah, till ungdomsmottagningen för att göra ett graviditetstest. Jag hade aldrig i hela mitt liv varit så nervös, för jag visste vad som kunde ”hända” även fast jag inte ville inse dig. Sarah fick följa med mig in, man gör som ”vanligt”, sitter och pratar med barnmorskan, nervösare än någonsin, får massa konstiga frågor, får en mugg att kissa i, komma tillbaka in i rummet och fortsätta att prata med barnmorskan och invänta svaret från graviditetstestet… Hon sa att vi skulle vänta någon minut, jag såg testet i ögonvrå på skrivbordet. Efter bara en minut så kollade hon på testet och sa att det var positivt och visade upp de. Hela jag stannade då, tårarna bara föll. Barnmorskan lätt så ”positiv” till allt hon sa, när allt var negativt för mig. Tankarna kom ju så klart, NEJ, vad skall jag säga till alla jag känner, till marcus som jag inte var tillsammans med, till mina föräldrar, till alla? Det var i den vevan jag började prata med en kurator på ungdomsmottagningen, hon var min bästa vän då. Henne fick jag prata med allt om.
 


be yourself

vaknade upp väldigt konstigt, en konstig dröm.. gick på toa och somnade om i 2 timmar. vaknade vi 11 tiden, fick färska frallor vid 12, åt frukost 12.15. Sen har jag kollat på en film rocksystrar. vädigt bra faktiskt. Den handlade om två kompisar som stått varandra väldigt nära, där en i framtiden fortsätter på samma spår, som groupis och den andra gifter sig med en framgångsrik avokat. Att vänner ändrars så snabbt..

 

nu ligger jag iallafall och skriver på  min graviditetsberättelse, skall åka till jobbet om en timma typ, men det kommer komma upp en del om berättelsen snart:)

 


skarasommarland



i onsdags var vi på skara sommarland, hela marcus familj. jag hade aldrig varit där innan så det var faktiskt skoj! vi hade lite otur med vädret, vi fick en regnskur på oss:) ahaha


come on

säkert fått över 10 frågor om min graviditetsberättelse nr 2, den kommer. Grejen är att jag bara kan skriva intensiva saker när jag är på ett speciellt humör, annars fungerar det inte. men den kommer:)

 


PALLADIUM



köpte världens snyggaste skor till lucas idag, dom var för små, snacka om att jag blevv ledseeeeeeeeeeeen. hoppas hoppas att det finns någon annan strl kvar. sjukt snygga till hösten på min lilla brunnett!!


Utkast: Aug. 2, 2010

jag var ju hemma idag pga nackspärr, men alltså, det går inte ööver, den är helt låst min nacke, sen går smärtan även ut i armen ibland. galet skumt. Sen pga av att jag får ont i ryggen/axeln på höger sida ibland måste jag kolla uupp, ringer man rehab på vårdcentralen eller va gör man? sen måste ja boka tandläkeundersökning, det är man ju suuuugen på, elller inte! betala 800 kr för en undesökning är helt vannsinit! what to do...

imorgon jobbar vi en extra på jobbet, då jag riskerar min nacke till att gå till jobbet och försöka arbeta:) (inte bra) annars får jag gå hem och gråta!


" de skrämmer mig"

hur de ändras och hur negativt det är. på sådan kort tid brukar de inte förändras. fast å andra sidan kanske det var dax, för då insåg jag att jag också behövde ändras på mig, tack, fast nejtack!


fina presenter

från mina vänner i fredags


även en halsduk jag glömde ta kort på

sen en annan present som jag och marcus fick tillsammans från robin och gabriella, var en resa till helsingfors, en båtresa. otroligt mysigt skall det bli.

tack alla snälla!

 


cykel

en kvällscyklingträning. lucas fick en jätte fin cykel när han fyllde 5, alltså för 8 månader sen, han har inte varit intresserad av att lära sig att cykla, så jag tvingar han inte. utan tar det lite då och då. men idag ville han, så vi tog ett kort varv här på gatan sen var han nöjd:) läggdags för imorgon är det dagis och jobb:)


allt på S

snål, smärta, sol, solstol, inget mer på S

jag går ut och lägger mig i solen en stund, och luktar på dom goa vindarna från havet, försöker få bort det som tynger mig, klumpen i magen.


av säkerhetsskäl




inlägget om "det finns någon annan än dig själv" handlar inte om någon vän, det handlar om någon som inte varit i min närhet på en lång tid.
man kan tolka ett inlägg hur man vill. men sen skall man inte ta åt sig något förens man vet någon fakta,
så är de.


sjukskriven

tredje dagen jag vaknade med nackspärr, fast idag värre. igår jobbade jag, jag tänkte att det skulle fungera, men fick riktigt ont efter. nu ligger jag här i sängen iallafall och tänker inte göra så mkt idag, lucas är på dagis för första gången en sväng. jag skall unna mig sushi idag, sjukt sugen på de! hade gärna somnat om en stund, men icke!


det finns någon annan än dig själv

du tror att livet är en jäkla fest. att sommaren bara består av en alkoliserad vardag, det är löjligt. ibland borde du tänka på någon annan än dig själv. tur att du inte har någon att tänka på än dig själv, än. du tror att du kan komma sen, sen? vadå sen.. det är precis som att prata med en vägg. du tror dig, du tror du kan säga och göra vad du vill utan att såra folk.

man väjer här i livet, du har uppenbart gjort ett tydligt val, där jag inte vill eller tänker stå med.


fredagskväll







RSS 2.0