- helgen i bilder

Igår satte vi ihop spjälsängen och fixade äntligen ett litet rum:)


- baby foot

Ligger just nu i sängen för jag håller på att prova baby foot! Haha närmare spa kommer jag inte.. Man skall ha på sig dessa kletiga påsarna i hela 2 timmar.. Sen ser man inte resultat fören några dagar efter.. Dom kanske är fina till Valborg:) men det säg att dom verkligen hjälper, strax under 200-lapen kostar detta! Jag får läsa igenom lite reklam och tugga choklad, Ica age 3 börjar ju snart på 4an.. Haha det får väl bli den!


- saker till mini prinsen

Nästan alla Lucas gamla bebiskläder är tvättade, och det fyller nästan en hel garderob? Helt galet! Trodde inte jag hade sparat så mycket, det är ju trots allt 7 år sen han kom:) och mer saker har inhandlas.. Jag vill bara bädda
Den lilla sängen och hämta hem våran fina vagn och att lillebror skall komma NU!


- saker till mini prinsen


- vecka 29, 11 veckor kvar!

Idag går vi in i vecka 29, nu är det inte lång tid kvar!!!:) just nu ligger jag med 39 graders feber och dunderförskyld, det är inte underbart.. Svårt att vara människa ens. Sen undrar jag om man får knappra panodil var 4e timma när man är gravid? Jag tror det blir ett samtal till barnmorskan idag, och idag kommer jag BARA ligga i sängen.. Äta glass, halstabletter och dricka mycket! Hoppas ni andra får en bättre dag!


- inte människa

Inatt var det en av de jobbigaste nätter jag varit med om.. Jag vaknade kl 01.00 och somnade strax efter Lucas gick till skolan runt 9.00 på morgonen.. Sov typ 2-3 timmar och är superpigg! Lucas sitter och äter kvällsmat och jag äter ett grönt saftigt äpple!!


- en sen kväll på förlossningen

Oj! Igår fick jag för första gången på 7 år besöka ett sjukhus.. Jag jobbade igår, lite halvstressigt, är noga med att vilja lämna ett jobb som man själv vill ta emot det.. Men det var svårt igår.. För jag hade sammandragningar HELA dagen igår, magen var stenhård och jag kunde inte slappna av, som alla andra extramammor jag har på jobbet så ringde jag in en av dom, älskade Jeanette kom in en stund tidigare så jag fick gå hem.. Hem och försöks slappna av, duscha och äta en god middag.. Jag kunde faktiskt inte njuta något av det, för jag haft ju fortfarande sammandragningar.. Och började bli lite smått orolig, beslöt mig för att ringa min barnmorska.. Inget svar.. Väntade typ 3 timmar så beslöt jag mig för att ringa in till förlossningen, och då tyckte dom att jag skulle komma in.. SHIT, tänkte jag! Paniken kom allt mer och kunde nääästan inte hålla mig från en tår.. Hehe kände ju som att jag skulle in och föda!! Lucas skickade vi hem till mina föräldrar..
Som tur var, var det inget så jag fick åka en efter typ 3 timmar.. Men nu har vi varit där och är bered inför nästa.. Prinsen får stanna ett tag till..!
Bilden är tagen för över sju år sedan, då jag också åkte in tidigare för sammandragningar med Lucas! Fast här är jag i v 36!


- vecka 27

Prinsen är runt 37 cm, enligt min App! En mini bebis som håller ett himla liv i magen, full fart 24/7! Idag går jag in i vecka 27 och tiden går otroligt fort.. Dock vill jag ha bättre väder så jag bara kan slänga på mig en sommarklänning!


- glad påsk!!

Det tradionella för mig är att Lucas skall få leta efter sitt påskägg, och det gjorde vi imorse efter frukosten med hjälp av en karta!! Spännande, och jag jobbade hela påskaftonskväll, nu skall jag sova för imorgon bitti väntar jobb igen! Natti


- igår

Igår kom Fredrik och Louise på middag hos oss, med massa skratt! Hade super trevligt tills kl blev 00.00, då var jag helt slut! Haha snacka om att kroppen är klen. Men såhär såg jag ut igår iallafall..


- new in 2

Palladium till mina prinsar, ett par svarta till lucas och ett par vita! vilken snäll flickvän och mamma jag är!!


-v 26 och dagens

Såhär ser en sliten gravid jag ut idag!


- new in 1

Lite nya ljus, parfym och mascara


RSS 2.0