;)


inflyttningsfest




i lördags var mina och marcus närmaste vänner här på inflyttnginsfest, det var jätte trevligt att ha dom här!!!

fyrkantigt





Du lever fortfarande ett liv ingen annan skulle vilja dela med dig. Du tror att livet är en hejdundras fest. Du tror fortfarande att du kan säga och göra precis vad du vill utan konsekvens
Allt får en konsekvens och allt har en anledning.
Man hör bara av från dig vid vissa tillfällen, fel tillfällen, du måste förstå att det är ganska förstående vad du håller på med. Jag vill hjälpa dig, men jag har nästan ingen lust...
Man kan säga "en
alkoholiserad vardag"

.

överrubblad

bok

det spökar lite i min kropp:/ jag och lucas går fortfarande runt i pyjamas, haha, ingen stress, men nu skall vi klä på oss och gå till biblioteket för att låna några böcker!


räkbakelse


denna underbara goa sak kom min pappa hem till mig häromdagen, wi!

VAB

lucas har varit småhängig hela helgen, men jag har inte kunnat avgöra om han har feber eller ej, pga av en skit temp jag köpte på apoteket förra veckan, den fungerar ju inte?! han har 32 grader, och jag med. Stämmer inte, jag är själv febrig och svettas som en gris, så förhoppningsvis är dt påväg ur mig. Sitter med en varm kopp te och försöker dämpa mitt halsont.


Idag skall jag göra en allahjärtansdagmiddag tills mannen kommer hem, hoppas bara att han inte får för sig att jobba över.



frukosten


min omelett med tomat, ost, persilja och avokado, yummi

lucas outfit


en lördagkväll

igår jobbade jag till 16.00, åkte hem och gjorde mig iordning, gick och handla mat på ica, sen handlade godis med lucas, sen gick vi till thaien och handlade middag till mig och sen vidare till pizzan för lucas och marcus middag. haha. Sen gick marcus ut och festa!!!!!!!!!!! Och jag och Lucas var hemma hos grannen nästan tills midnatt,vi hade mysigt hemma hos malin och alvin plus två barn till, vi kollade på melodifestivalen. Men när vi gick hem från grannarna tog jag mig en stor cheeseballz och ett glas cider, och somnade fort som bara den.
Nu sitter jag i soffan med en kopp te, jag tror jag börjar bli förskyld:/ skall göra mig en stor omelett till frukost nu, lucas han vill väl bara ha en smörgås eller två. Och marcus ligger och sover. :)



vill ha en nummer 2





please be mine



torsdag

skall jag till frisören igen och göra mer blonda slingor, blonda bitches here i come, typ.


bu blä

en dag som denna gör mig förbannad.. det regnar ute.. har svin mycket att göra hemma såsom tvätt, disk och massa röjning. när man minst anar de händer de saker..
idag orkar jag inte göra någon mat, får bli en macka eller två..



skor



jag vill beställa ett par ljusa skor, har bara svarta höga skor, så vilka var finast?


min svarta hög

städ lördag!!

jag tog mig en powerking och har superenergi, så nu städar jag hela huset, PEACE and goodbye


bild lånad från google.se

pappa 53år

igår åkte jag hem till pappa och mamma för att överaska min pappa på hans födelsedag, misslyckad överaskning, för han kom hem mycket tidigare än väntat, men men, sen kom resten av folket, min bror, marcus och lucas.
Vi blev bjudna på oxfilé och bakad potatis, mums! Och till efterrätt världens goaste tårta.




anakin

klockan är snart halv sju, tvprogrammen börjar snart.. TV har slutat fungera? inte okej.. Jag och lucas lägger oss i hans säng och kollar på en riktigt bra film, typ starwars, haha, bästa dagen på länge. NOT.



mörk toooorsdag

deppig gånger 1000 idag...

hejhej

onsdag

mina enformiga dagar..
Idag  var lucas på dagis i 4 timmar, så jag träffade linnea en stund och även gick på ett möte.
Linnea shoppade medans jag sprang efter henne och tänkte mest på vad som måste handlas för mat, haha. Jag vet inte när jag köpte mig något riktigt fint till mig själv. Jag väljer hellre att köpa saker till våran lägenhet än att köpa en tröja till mig :( BUU

jag väntar på min älskling som skall komma hem från jobbet om 1½ timma!!!



today's


http://artifice.blogg.se






min kompis storasyster målar helt otroliga konstverk, i just love them. Jag brukar inte tycka om tavlor, men dessa bilderna är väldigt tilltalande och otroligt berörande, en dag skall någon bli min, dom över är mina 4 favoriter.
GÅ IN PÅ HENNES BLOGG: http://artifice.blogg.se/

FÖRE & EFTER



vad tycks:)?

8 detaljer från lägenheten









mitt arbete

Ifall jag arbetar? Jag arbetar 24h/dygnet.
Varför? Jag är MAMMA. Jag är kock, städerska, lärare, barnflicka sjuksköterska, hantverkare, rådgivare och tröstare.
Jag har ingen semester eller andra lediga dagar. Jag arbetar dag och natt. Jag har jour precis hela tiden. Säg mig bara att din uppgift är svårare än min! Stolt mamma!!!!
såg att min storasyster hade skrivit detta, vilken perfekt text och fakta!! Folk vet och inser inte hur mycket ansvar och tid det egentligen tar att vara mamma.

RSS 2.0