pimplar drinkar


göteborg babe


är hos min bästa vän här i göteborg, stina. vi skall till gaykvällen på parklane, det kommer ju bli en upplevelse! WOHO


black


kvällens dresscode är svart, så jag kör på en svart klänning med "vingar" och tunna strumpbyxor och mina svarta prime boots. syns i vimmlet guys!


lucas inhandlade





Lucas är värd de bästa!!!


du du, jag jag


kör på en juicyklänning, svarta leggings, primeboots och en svart dunjacka!




bye.

 


kungsbacka

om en timma åker jag och lucas in till kungsbacka, vi skall inhandla 2 par vinterskor, jeans, halloweenkläder och en födelsedagspresent, allt till lucas, inget till mig:(!

nästa lördag skall jag gå en visning för makeup store.


svart onsdag den 27 oktober



lång, svart och en riktigt jävla tråkig idag. fixat och ringt 100 personer idag, fyllt i papper och skickat iväg massa papper, livet leker livet leker.

onsdag innebär, INGET PÅ TV!!

jag har kanske hur tråkigt som helst, lucas kollar på tv och jag.. sitter brevid. skall ta och duscha honom nu, sen laga mat till min man.

puss.


välkomnar julen dåra



haha, julmust och tomtar, kan ju vara det godaste?
jag är redo för julen!


back on track

min dator har varit urfunktion och det har varit mycke hemma, men nu är jag tillbaka med ny energi!!!

 


in heaven


you are i big big diva!


sorry


050125


du är underbar min lilla prins.


gifts




detta *fick jag på en av visningarna jag gick förra vecka, sjukt kul!


things will never change


17 oktober


i love the way you lie


life is life

4 dagen nu, sjuk, magsjuk, min mage vill inte sammarbeta med mig. jag får inte i mig någonting, en smörgås här, sen kommer den upp igen, lite blåbärssoppa(SÅ ÄCKLIGT), nä ingenting hjälper! humf, kanske inte magsjuk, utan något jävla virus som inte släpper, äsch, nu missar jag massa jobbdagar, alltså massa pengar vi behöve till huset som vi flyttar in om 3 månader, bye datorn, hej sängen och toan!


101010

borde vara en dag man kommer ihåg, idag har jag inte gjort ett skit ärligt talat, dock varit i lägenheten och mätt och funderat ut hur vi skall ha de och vad vi skall göra om.

lite bilder från igår


 


parklane


bild från i fredags..


bad, bad for u


de forstätter om och om igen, det går inte att stoppa.
du borde sluta vara någon annan, våga vara dig själv. jag tycker inte om de längre, smakar skit.
man lär sig av sina misstag, men det är vidrigt.
alla gör samma sak, toyfriend!


lördagkväll


mitt lördagsgodis, den nya chokladen kan varit det godate jag någonsin ätit, tror nog att den kommer bli mitt nya beroende. Idag är det jag, sängen och lucas, det var länge sen jag var såhär trött, jag skall sova om en liten stund tillsammans med lucas, visningen igår gick svin bra, fick lite saker, men visar imorgon, godnatt!


trött trött kött

kom hem till min brors lägenhet för cirkus 30 min sen, min bror skulle träna, jag var utsvulten, fanns inget i kylen, nej men då ringer min kära bror med kompis med en sallad, ÅH, gottit snäll broder.
visningen idag gick super bra, fick med mig ett svin snyggt skärp, skall även dit imorgon och checka sjal, gött! bara tagga inför visning 2 imrogon, dock otroligt sent, 01.00, men fett värt!
man går på den svarta catwalken, ser inget folk, utan bara starka lampor riktade till dig, och en massa blixtrar, den känslan man har alltså, jag får en sån adrelinekick, helt sjukt, så mycke abete, så lite tid, tyvärr! Synd att man inte kunde vara modell på heltid! I love it!
skall strax bädda ner mig, mår inte 100, skall till stan imorgon, träffa sötnosen emelie:)
PUSS!!

bolagret


den här snygga fotöljen hade inte jag bangat i min lägenhet, lite saftigt pris bara, 2500:-!


idag kör jag på


jeans, tunnika, väst, och mina nya skor!


meritförtecking



igår satt jag och tryckte ut 45 papper tillsammans, mitt cv och ett personligt brev. Idag, nu, skall jag gå runt personligen och söka jobb. Iochmed att jag bara är timanställd på ett demensboende så är det rörligt shema, jag måste ha fasta tider och en fast lön nu när vi har köpt en lägenhet, ikväll skrivs papperna på, då blire champange typ? haha, resten av veckan är hur stressigt som helst, torsdag skall jag jobba 7.00-14.30 snabbt in till göteborg för att gå en visning på avenyn, efter de stanna i min brors lägenhet, fredag skall jag gå en till visning på park lane, för tara och raglady! sen helgen blir superlungt med mina älsklingar!!


trippel i svart


mina nya svarta kompisar:)


ge mig drömmen


showtime baby



fredag ser ni mig och andra hotties på catwalken, be there!!! PARK LANE


besatt



klart att jag kollade på premiären av DH säsong 7, helt galet bra!


dagens

haha dagens roliga,
lucas ligger och kollar på film, turtels, så skall han säga ett namn som är med i den filmen, rafael heter killen, så sa han: Vart är Falafel? haha
DET ÄR JU EN MATRÄTT;! hahaha jag dör


nytt nytt nytt



en ny döskallering från raglady, den andra är från kumkum och kommer också från raglady men inte ny.


den är vår

herregud, för 4 dagar sen visste vi inte om den, för 3 dagar sen kollade vi på den, nu efter fyra dagar har vi köpt en lägenhet/radhus, 108 kvm till mig, lucas och marcus, min sambo, haha! så jävla underbart, jag har länge längtat efter att få något eget, den 14 januari 2011 sover vi våran första natt i våran nya bostad. OM JAG ÄR LYCKLIG, ojojoj!!



...



visa människor är riktigt efterblivna, är så trött på er.. puh!


wii



kan varit den bästa starten på denna lördag på länge, började dagen med en husvisning kl 11, ett radhus/lägenhet, en stor 3a perfekt till oss, den skall renoveras innan någon flyttar in, (VI)?!?!? jag är så sjukt taggad på att flytta hemmifrån, eller det har jag varit många år, men nu känner jag att jag skulle kunna flytta imorgon:) jag hoppas allt går igenom och att vi alla äntligen flyttar tillsammans, nu fortsätter jag min dag med en rispuff framför brasan och en powerking och en kexchoklad på de, marcus och lucas är och kollar på fotbollsmatch!! mina små hjärtan,

 

PUSS


new make up


suck


snorrig ,fryser, huvudvärk, feber, totalt hängig, MEN jag skall på brandutbildning strax, wi!!


RSS 2.0