- funny

Rolig vecka fullt med sol!!


- Williams första shopping

Vi var på kungsmässan för första gången med William i onsdags, han var jätte duktig.. Och han shoppade lite.. En solhat, en ny mössa och några nya strumpor:)


- prins William

Vår älskade prins blev 3 veckor igår, gud vad tiden går fort!! Och vår prins heter WILLIAM!!


- nyfiken

Någon som är nyfiken på vad vår minsta prins heter? Många vet det redan.. Men jag vet att många undrar?! :)


- kvalitetstid

Tog mig en Powerwalk med minsta prinsen förut.. En lång sådan! När jag kom hem sov minsta prinsen i vagnen och jag kunde ägna mig lite åt Lucas.. Vi spelade lite bollspel och spelade även ett legospel


- min födelsedag

Min födelsedag igår var perfekt!! Marcus hade köpt färska frallor och hallonmousse tårta till frukost, plus att jag fick två presenter ( vi sa att vi inte skulle köpa något för att vi skall renovera hemma).. Sen vid 14 tiden åkte jag och mina två prinsar till min vän som fick barn 8 dagar efter mig.. Och jag blev även firad där med tårta och ett paket till minsta prinsen!!! Sen var vi hemma runt 18 tiden och då körde vi på en snabb storstädning och sen avslutade vi kvällen med två hyrda filmer, lite mer tårta och kärlek!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2012/pic_501263c19606ee5a0b0000f6.jpg" class="image">


- 26 juli

Klockan är 10 och jag har redan fått över 25 grattis på Facebook, sms och samtal!! Tack:)


- buddha

Köpt/fick en ny tshirt av min älskade man idag.. Vi var på en liten shoppingrunda med minsta prinsen idag, vi köpte lite små plock till honom och jag en tidig födelsepresent!!! För imorgon fyller jag år, Gud vad tråkigt! Haha!! Får visa min nya tshirt och mini prinsens saker imorgon.


- bortskämd

Vår älskade lilla prins blir bortskämd med så många fina paket!! Idag har vi haft besök från Stockholm och minsta prinsen fick kläderna som är på bilden. Lucas fick sig lite lego:)!! Nu är jag och mina TVÅ prinsar hos mina föräldrar för att äta lite sen middag, min älskade sambo är och spelar golf, hand nya hobby tydligen!! Höhö


- söndagsmys

Vi är hemma hos mina föräldrar, ätit lite, miniprinsen har sovit, jag har försökt.. Men det tre senaste dygnen har jag i stort sätt inte sovit någonting.. Eller jag har ju sovit från 30min till 1 timma på natten innan han vaknar.. Men han har vaknat varje timma den söta lilla fisen.. Och idag somnade han inte riktigt om kl 04.00, och var vaken till nästan 8.00;/ höhö.. God natt snart..


- delikatess

Åh!! Eller oj oj oj oj!! I eftermiddag tog jag och minsta prinsen en promenad till mina föräldrar.. Där blev jag bjuden på lite mat/ kvällsgott.. Gratinerade kräftor och sen parmaskinka med råstekt potatis och sen med en bit brieost på! Gud vad gott!!!


- dagens


-new in

Igår kom grannen in och lillprinssn fick en superfin body, jag älskar stjärnor!


- väntar på sina kusiner

Prinsen tar sig en tupplur innan hans två kusiner kommer på besök!!


- new in

En sådan söt baseball tröja och ett gulligt linne/body från polarn och pyret!! Kommer klä mini prinsen super snyggt.. Självklart fick Lucas också något, lite fotbollskort och godis som gjorde honom överlycklig:) tack älskade Kim!!!


- dagens vill ha

Ett huvudsmycke från nelly


- första badet

Vår älskade lilla prins fick sitt första bad i fredags, då var han 1 vecka gammal:)! Han varken gillade de eller ogillade det! Hehe, imorgon skall vi försöka bada honom igen..


- 17 juli

Nio dagar innan min födelsedag, tio dagar innan älsklingens födelsedag, idag, skulle lillprinsen kommit, men han tittade ut 10 dagar för tidigt;) helt okej för mig och oss andra som väntat såååå länge på att få se och träffa honom!! Det känns som han alltid varit hos oss och inte bara några dagar. Han är världens snällaste, precis som när Lucas föddes! Helt underbart, jag och mina tre prinsar!!


- kind

Idag kom bästa Kim på besök, det gjorde hon även igår.. Men hon fick inte nog av mig nämligen.. :) ( inte nog av den lilla prinsen) haha!! Med sig igår hade hon uber söta kläder från polarn & pyret, får visa sen! Idag hade hon med sig en påse med kantareller från sina föräldrar.. Så underbara! Och oj vad gott!! Så jag gjorde mig två kvällssmörgåsar av dom.. Nu till den vanliga rutinen, amma lillprinsen:)!!


- kalas

Idag var det kalasdags för marcus mormor och hennes man.. Så idag var det första gången våran minsta älskade prins var på kalas!! Han sov under hela kalaset.. Nu är Lucas och Marcus på fotbollsträning, och jag skall snart börja med middagen!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2012/pic_5002d8fbe087c35420001d9c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2012/pic_5002d8fbe087c35420001d9c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2012/pic_5002d8fd9606ee7dc900049a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2012/pic_5002d8fd9606ee7dc900049a.jpg" class="image">


- underbar natt

Andra dagen i rad har han varit så mysig, den minsta lilla prinsen!! Han sover 2 timmar, äter, byter blöja och sen somnar om igen! Så mysigt..


- avundsjuka

Det känns helt underbart att 60 plusare faktiskt är avundsjuka på mig och min familj.. Antagligen för att dom aldrig själva hade något kanske? Men det är garanterat avundsjuka då dom skriker, visar finger, står och stirrar ( hur vackra vi är).. Men å andra sidan kanske man skall ta åt sig äran att vara skådad, hehe.. Fortsättning följer..


-new in IGEN

Idag har jag inte vilat en blund, känner mig något groggy:/ .. Men iallafall.. Idag så har jag och min mamma tagit med min lilla prins till barnaffären babyproffsen i Kba för att fixa vår trasiga (nya) vagn.. Plus att jag äntligen ett babybjörn bärsele! Guld värt! Sen hade jag inte köpt någon badbalja till prinsen så det inhandlades också.. Och nu ikväll har vi varit o ätit tacos hos mina föräldrar och nu är vi hemma igen o myser!!


-new in

Vi har fått såååå mycket presenter till vår minsta prins, något otroligt mycket! Alla är så snälla!!! Igår kom Lucas kompis och hämtade honom, med sig hade han och hans mamma med ett paket till Lucas lillebror, det är bodyn och tofflorna under! Jag älskar kappahls bebis kläder, märket newbie!


- mumma

Åh.. Korvbröd som är så gott! Haha!! Vi käkade lite korv med bröd till lunch idag, och det blev två över till min lycka! Ända sen jag var yngre har jag älskat att äta korvetts som en vanlig smörgås.. Alltså med smör och ost på! Så just nu trycket jag i mig dom två sista och ett glas kallt med mjölk.. Kan det bli bättre?!


- outfit

Här har ni dagens på våran minsta prins! Hela outfiten är en present från vår kära vän Malin:)


- små små fötter

Man kan ju inget annat än vilja snutta på dessa små fötterna..


- sleeptime

Lucas älskar sin lillebror något enormt.. Han älskar när han får sitta i hans knä.. Så mycket att idag somnade han samtidigt som lillebror tog en nap!;)


- prins

Torsdag till fredags natt hände det som vi väntat på i allafall 9 månader.. Vattnet gick och värkarna startade.. Snabbt ner till förlossningen i Varberg, vi kom dit ca 04.00, klockan 06.24 kom han ut!! Vilken total lycka.. Vi mår alla super bra!!


- kärlek som inte går att förklara

jag älskar dom här pojkarna mest i HELA världen!

- HEJ IGEN

sitter hemma hos mina föräldrar för att försöka fixa lite saker, då våran dator hemma inte riktigt är med! min blogg har jag hellr kommit in på ett bra tag.. men nu är jag tillbaka! och om 13 dagar är det beräknat att prinsen skall komma, jag hoppas ju dock på att han skall titta ut innan så jag slipper gå med denna smärta i ben och rygg!

för övrigt har kim och linnea varit hemma hos mig på en lååång fika, lite tidigare var vi på stranden en snabbis, men vattnet var IS kallt..!

RSS 2.0