- new in

Beställt en superfin overall till William, han har dock en sen innan. Men behöver någon mer "vattentätt". Så den här mörkblåa är beställd, även ett par uber söta byxor och en body. Till Lucas har jag beställt en Ralph lauren piké som han skall ha på Williams dop, William likaså:) visar när allt har kommit :)!!


- nicedinner.com

Har blivit bjuden på en otroligt god middag hos mina föräldrar ikväll!! Regnet bara öste ner och brasan värmde rumpan.. Gud så gott!


- gold

Älskar allt som har guld!! Detta skärpet hade suttit fint. Dock tycker jag att 2000:- är Lite saftigt för ett skärp när man är mammaledig;)!! Bilden är tagen från Nelly!


- så mycket kärlek


- shopping

Igår var jag och min tyska vän och shoppade lite. William satt helt lyrisk i kundvagnen och var superduktig! Efter shoppingen var vi alla hungriga, vi åt sushi och thai buffé, kanske hur gott som helst!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2012/pic_505c60ade087c33ee7b71795.jpg" class="image">


- dagens mammaoutfit


- dagens vill ha


- inspo

Såg på englasshowrom att hon hade använt sig av ett silverfat och satt par parfymer på, ubersnyggt!


- baby converse

Hur söta är inte dessa då? Finns på babyshop.se


- William önskar sig:

Dopet är om 1 och en halv vecka och vi har lite över 50 gäster som kommer och det har kommit många frågor vad han önskar sig..

Någon form av gåvagn.
Baby converse skor i mörkblåa eller usaflaggan motiv.
En spängrind.
Någon leksak som låter lite.
Kläder i strl 68-74
Pengar till ett sparande.
En fotografering i studio.
Presentkort på lindex eller kappahl ( till kläder).


- dagens vill ha

Ett par sneakers med klack, underbara! Dessutom budget pris, under 500-lappen!


- i paketet

Jag vill ha ett mysigt och ett perfekt dop! Så jag har köpt hem lite söt dekoration som skall placeras lite överallt:)!


- new york babe

När Lucas kom hem från skolan idag åt vi lite mellanmål och sedan tog vi en fika, Lucas fick välja kakor! Sedan satt vi och pratade om allt och ingenting. Men en sak vi satt och prata om länge var att han och jag skulle ta en weekend till new york för shopping, titta runt, äta god mat, bo på hotell och äta hotellfrukost.. Gud så mysigt tänkte jag, en weekend kan väl inte kosta skjortan! Satt och kollade runt.. 16.000 minst för oss två, för en weekend tycker jag det är en galen summa.. För att sedan måste man ju ha minst lika mycket ned sig.. Jaja.. Som Lucas sa.. Vi får spara ALLA våra pengar..


- vad kan det vara?

Kom en låda i vår brevlåda idag, skall kika vad som är i, visar senare!


- dagens vill ha


- new in IGEN

En leksakslåda till William! Och den är större än det ser ut på bilden :)


- song

Har lämnat Lucas i skolan och William sover. Så jag har passat på att sätta på en tvättmaskin och satt på diskmaskinen! Jag har även suttit och ringt försäkringskassan och prästen, och alltid den där väntan.. Du har plats 180 i kön ( lite sång) du har plats 170 i kön.. Gud jag blir galen på att vänta!! Så när jag försökte få tag i prästen så la jag på, har inte tålamod att vänta ännu en gång.. Får prova om en stund igen!


- new in

En tubklänning till min samling, från märket FAV, köpt på tara!


- kvällsgott


- kvällsgott


- outfit

Dagens


- galen i skor!

William äger ÅTTA par skor, inte dåligt för att vara 2 månader? Haha nej men alla förutom adiddas skorna har varit Lucas gamla skor, adidas skorna kommer från Williams mormor, han fick dom när han föddes! Mina favoriter är dom två paren som är längst ner på bilden, dom bruna mockaliknande skorna och adidas skorna!


- planerar

Sitter och häller i mig cola för annars somnar jag vilken sekund!! Sitter och räknar hur många gäster som tackat ja till Williams dop, planerar in vilken mat som skall göras, vad som skall drickas, och vad som skall äta till fika. Satt och beställde lite söta dekorationer till dopet!
Puuh!


- dagens lunch

Ett äpple, två stekta ägg, en avokado och lite fetaost!


RSS 2.0