its just me and my bag



min lilla prins somnade för en halvtimma sen, så nu käkar jag massa skit, :O skall ta mig en chokladboll och sen sova.


chilli store




det vita matbordet köpte vi, och skall köpa liknande svarta stolar till, sen funderade vi på denna "fotöljen" också, den är riktigt snygg!


fem, sex-party




god mat, trevligt sällskap, go grogg, roliga dildos, med mycker mycker mera. I fredags så ´var vi hemma hos hanna, hon hade sexparty. sen drog vi vidare till ut. puu!
i går förmiddags åkte jag, marcus och lucas till chilli och köpte oss ett köksbord. senare så åkte jag hem för att umgås med malin och hennes vän, vi myste. sen hem till mina två prinsar. Då jag sover som allra bäst:)!!

nu är lucas på kalas, jag kollar på beck-levande begravd, sjukt äcklig!!! skall fortsätta med tonviss med tvätt och laga mat!


@ me

jag och fisen är hemma hos mig nu för att fixa hos inför hannas sexparty hon skall ha ikväll, efter de så blire utgång!!!

kungsbacka kommun

jag har jobbat i kungsbacka kommun i många år nu, för det första... DÅLIG lön, kommunen uppskattar inte sina "medarbetare", tänk så många gånger jag har hoppat in akut, oså får man inte följa med att äta julbord, det är uppskattningen man får från kommunen, inte ens en julklapp kan dom kosta på dig. .... Timvikarier får jobba för en billig peng, dom är bra! YES!

och snäll som jag är så skall faktiskt jag jobba på julafton, och det är inte för att jag VILL utan för att jag för det första måste ha pengar och för det andra visa mina arbetskamrater att jag vill ställa upp och att jag uppskattar mitt jobb. 

Hade det inte varit för att jag har så goa arbetskamrater så hade jag inte valt att stanna kvar inom vården, sara, anneli, annika, malin, elin, emma, jeanette, linda och jessica! GO GIRLS


min vovve max!



dreams

trött efter några timmars jobb, men dte värsta är att jag skall upp om 6 timmar, så jag måste sova NU, marcus och lucas sover hemma hos marcus idag, så jag är helt ensam inatt:( men skall försöka sova nu iallafall, natti



53 days left

om 9 dagar får vi nyckeln till lägenheten, renovera i 1 månad,
14 januari flyttar vi in!!!!

 

och i fredags beställde vi denna soffan!!


-

sweetie, utmana inte ödet ;)


liseberg igår


jul på liseberg





klart att jag och lucas passade på att leka i snön, vi byggde snögubbar, gjorde en ljuslycka, hade snökrig, och åka pulka. Efter en stund ute gick vi in och drack varm choklad och åt pepparkakor.

Om en timma skall jag och hela tjocka familjen åka in till liseberg!!


en vit morgon


fredags rött



efter en stor och otroligt go fredagsmiddag, så avslutar jag kvällen med ett glas rött, lucas smaskar på godis och chips. Snart blir det nog idol, sen tror jag fasikens att jag skall sova, jag är supertrött!
imorgon skall jag, mamma, pappa, marcus & Lucas till jul på liseberg, skall bli såå skoj!


yeah right


sussa gott

min prins somnade gott i min säng!!


smile for the truth


always forgive, but never forget,
learn from your mistakes, but never forget




pussgurka


jultomte



vid 3tiden så gick jag, lucas och hunden max ner till havet, vi tog julkort. Dom blev jätte fina, så nu sitter jag och redigerar bilder och skall sen skicka iväg lite kort:)


fredag den 13e

min dröm inatt.. jag drömde att allt gick fel och det var en otursdag, jag vaknade med en fruktansvär huvudvärk:(

idag skall det läsas och skriva papper, ringa teefonsamtal och vara glad.


damn hot




vit, svart, grönt, blått



efter mötet i göteborg, åkte jag och pappa snabbt till kungsbacka för att kolla färger och tapeter till lägenheten som skall börjas att renovera om 2 veckor:) MEN det är ju sjukt svårt att "komma" på vilka färger man skall ha i alla rum.


västtrafik

jag och min cola drar in till göteborg, älska buss!

 


don't say it!

jag har ingen tid eller plats för sånt som inte förtjänar att få ha en plats eller någon tid


god morgon sverige



vaknade och har varit vaken sen marcus gick upp imorse 05.50 typ:(, jag är trött i kroppen efter ett tungt jobbpass, idag skall jag på arbetsinterljuv. Startar dagen med att lämna lilleman på dagis, och nu har jag gjort mig en varm choklad med vispad grädde, yummi, måste förberedda mig för intervjun.
hejsålänge


next in



svart köksbordgrupp, SVIN SNYGG.
heja.heja


LILLA LILLLA DUU

inlägget är tillägnat åt lilla malin hult, hon lanserar min blogg, haha! im the next kenza



puss på malin


pink lady



nu drar jag och hanna in till kungsbacka för att fylla på spritskåpet för ikväll. Ikväll skall jag träffa linnea och även hanna och hennes vänner.. sen får vi se vart kvällen tar oss..


fredag

ingen ork, ingen inspo..

igårkväll hade jag och mackepuss kvällsmys med massa gott! om en stund skall jag dra in till systemet och sen börja ladda för ikväll.

 


lördag


lördag.. jag och lucas är sjuka, vi myser, han sitter med datorn och jag skall kolla på film nu. arg och besviken.
godnatt.



lilla gröna gustav



klart att jag åt en gustav adolfsbakelse igår, mums, haha. Vad är det för dag igentligen? hylla kungen? haha


götlaborg




ikväll åker jag, marcus och lucas in till stan. Ikväll skall min kära bror ställa upp och passa lucas, så jag och marcus skall få gå ut och äta middag och gå på bio ensamma. Skall bli dundermysigt!!


RSS 2.0