- friday

Sneak på dagens kläder, ett par haremsbyxor i leo och ett volanglinne! Hej fredag!


- dream

Igår överraskade jag Marcus med en fett ost och kex kväll, det var supermysigt och vi åt tills vi nästan spydde!


- boy

William somnade i sin ordning vid 19.00, och skulle bara gå ner och kolla till honom för en stund sen.. Och hittar honom tvärsöver sängen. Ser alltid lika roligt och även gulligt ut!
Min andra och äldsta son försöker sova men har en lös tand som distraherar honom att somna, stackarn!!


- bästa packningsvagnen

Har tagit en promenad med William och handlat en del, bästa med att gå med en vagn är att man inte bwhöver bära något, plus att jag har min lilla shoppingkrok, den är grym!!
skall göra älsklingens mat idag, gulashsoppa och sen ikväll blire en överraskning för honom! Om han mår bättre!


- änglavakt

Jag och barnen älskar dig!!


- helt underbart

Att bli väckt till detta smile är helt underbart, dock var klockan bara 04.30, men det gör ju inget! Haha, han åt, fick en torr blöja och somnade om!


- lördagmorgon

Att man skall behöva ställa klockan på helger borde förbjudas.. Är det inte då alla skall sova ut? Ink barnen.. Imorse gick vi upp tidigt för att nu sitter jag på Lucas innebandy träning.. Puuh!


- 3 rätters

Förra helgen när vi var på spaövernattning åt vi världens godaste trerätters middagen, och en stor flaska vin till det! Efterrätten var ju bara såå god!!
Vi åt en skagensmörgås till förrätt, oxfilé till huvudrutt och en supergod passionmousse med färska bär till efterträtt! Tummen upp


- fredagsmys

Dagen startade ju inte så bra idag, Lucas vaknade upp med världens frossa och mådde illa. Jag trodde självklart att den hemska magsjukan hade kommit!!! Men, efter lite vila med film i sängen och lite filmjölk så
Mådde han bra runt 12 tiden! Vilken tur!! Så vi tog en promenad för att inhandla lunch och fredagens kvällsgott!
Just nu halvsitter ( ligger) jag i soffan med tomma skålar ( allt godis och chips är slut) och med tv framför och självklart xfactor..


- sportlife

Dags att snart åka in och träna, måste ju träna upp mig lite, med mig har jag min PT Linnea:) haha hejho


- babe, im Home!

Jag och William har lekt en stund, så roligt att hickan har resulterat till spyor.. Stackarn.. Nu sover iallfall lillprinsen..
Och storprinsen har precis kommit hem från skolan!


- z

Tröja, i live you!


- stenungsbaden

Direkt när jag och Marcus kom fram till stenungsbaden i lördags tog vi på oss våra träningsläger och gick upp till gymet som fanns där. Marcus tränar annars minst 3 gånger i veckan, men jag, jag har ju precis gjort mitt första träningspass (torsdags) #kunde#inte#röra#mig#på#två#dagar#
min träningsvärk från Tordagens baby och mammapass vill jag helst inte minnas, haha! Att min kropp kunde vara så otränad, ojojoj! Hela kroppen skakade ju nästan under hela passet!!!!!! Jag kunde inte gå i våra trappor utan att skrika#träningsvärk#i#låren# att behöva sätta sig ner på en stol eller typ toaletten var ju nästintill omöjligt..
Nu på torsdag måste jag och William gå dit igen, jag kan ju inte vara sämst?! Haha, som sagt, ett gymkort nästa!


- lite fusk

Inatt har älskade William sovit dåligt, vaknat ett antal gånger.. Puuh jag är helt slut. Och nu är jag uppe med Lucas, snart skola för honom.. Förhoppningsvis somnar William om strax så jag också kan krypa ner bredvid honom, han fick komma över till vår säng vid midnatt( min lathet att behöva gå upp och ner, men ibland får man göra så:) )


- en dag, en måndag

Idag åkte jag och William in till kungsbacka och lunchade med stinis, åt en sjukt god pasta, nom nom!! Sen fönstershoppade jag bara.. Men damn vad mycket fina grejer det fanns runt i alla butiker!!! Snyft!!
Mer bilder från spa helgen kommer!!..


- stenungsbaden yacht club

Från lördag till söndag så var jag och Marcus iväg en natt på stenungsbaden, hur underbart?!
Det starta perfekt, för vi hade bokat ett riktigt fint rum med havsutsikt. Och inte nog med det, inredningen var ju supersnygg! Här får ni några bilder på rummet;


- kungsbacka

Jag och William passade på att åka med Linnea in till Kungsbacka för att hon skulle göra ett pass innan oss, så vi har precis tagit oss en långpromenad runt i kungsbacka och nu sover han så gott i sin bilstol så vi sitter och tar det lugnt inne i bilen tills vårt pass börjar:)
Tok för tidig att gå upp imorse, stress stress stress, men jag hann slänga i mig ett kokt ägg innan vi åkte.. Nu fortsätter jag med en banan och en powerking!! Hejhå


- en liten puma

Då är William redo för lite träning inorgon bitti!! Redo i sin träningoverall från puma, i svart/guld!
Då var det bara jag som skall blåsa bort dammet från mina träningskläder:)!!


- tro det eller ej

Sportlife har startat en liten barn och mamma grej, hur grymt? En liten start på att jag måste börja träna! Så imorgon gäller det, William blir min vikt i styrketräningen, han väger ändå 6,5 kilo och jag är super klen! Haha så vi får se hur det går..
Tänkte kolla vad det kostar att skaffa sig ett gymkort! Sen hoppas jag på att jag kan börja träna minst 2 gånger i veckan!


Nov. 14, 2012

Men åh! Bilden kom ju inte med i förra inlägget, här kommer den;


-

En jätte sen frukost!! Ett kokt ägg med örtsalt på, och två knäckebröd med massa räkost under och avokado på! Mums


- dagen som bara var 1 timma

Idag har varit en sådan där dag man inte orkar bry sig om någonting.. Jag och William drog oss i sängen till 9.00 imorse.. sen tycker jag bara att dagen helt plötsligt tog slut.. Fast jag har ändå hunnit med att fixa med tvätt, sätta på 2 nya maskiner, plocka undan, leka, bada William, duscha mig själv, en mini promenad, träffa Malin och leona, lagat mat, fikat med mamma, hämtat Lucas hos kompis, och nu ligger jag här i sängen och det känns som jag inte gjort någonting idag, haha skoj!


- sushilove

Stans bästa sushi är i munkebäck! Damn vad sugen jag är på den nu!! Några bilder från när jag och barnen var i Göteborg i 2 dagar!


- gammalt blir nytt


- ffk

Den vanliga rutinen att kolla posten, idag låg det 5 brev från försäkringskassan. Yes!!! Då vet vi vad jag koller göra av en del av dagen imorgon.. Fylla i massa papper!


- brist på kunskap..? Eller annat..

Helt otroligt.. Att ständigt se folk som väljer att äta från en korvkiosk med hela sin familj? Jag vet inte.. Men tycker att det är en aning fel! Men jag tror inte att det är brist på kunskapen i köket.. Utan
Snarare lathet, och okunnighet i annat!:) over and out


- det tar aldrig slut?!

Plockat ut diskmaskinen, plockat in smutsig disk, tagit hand om torr tvätt, satt på en ny maskin, hängt upp kläder, plockat bort en massa, ändå ser det ut som kriget? Varför är det alltid stökigt! Blir galen.. Det värsta är.. När man storstädar och det ser ut som ett helt nytt hem så är det ändå stökigt efter några timmar? Haha!! Jaja..


- körkort

Efter lite svordomar och bank så satte marcus ihop den gåstolen han fick i doppresent av sin gudfader Robin och hans flickvän Gabriella! Så idag provsatt han den, han nådde inte riktigt ner, haha! Men han gjorde tummen upp! Haha


- made by me

Dagens; en supergod pasta med
Kräftor!!


- djupt

När saker och ting aldrig kommer att förändras.. Vad gör man? Man står kvar i samma kurva i evigheter.. Det är som att gå runt i cirklar och aldrig komma
Någonstans antar jag..
Man går runt, runt och runt igen..
Vad gör man? Vad hjälper? Hur kommer man ur de?
Det är en fråga jag aldrig kommer kunna komma på det där jäkla svaret!


- plutt

Nu är lilla älsklingen provat på gröt för andra gången.. Fast bara två bebisskedar. Minen säger att den inte vet vad den tycker om gröten! Haha så söt

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1619858/images/2012/pic_509ce6b1e087c352132f3e07.jpg" class="image">


- härliga känsla:)

Så otroligt härligt att höra att folk i ens närhet säger att ; du är som gjort att föda barn! Min barnmorska sa exakt de precis efter förlossningen!!
Och jag kan faktiskt säga själv att det känns som det! Haha, två helt "underbara" förlossningar!! Lucas tog det 3 timmar.. Och William 2.. Sen om
Man skall ha en till kommer det kanske ta 1 timma då? Haha..
Sen har jag aldrig provat smärtlindring på någon av mina förlossningar!
Men Sen hade jag nog kunnat skippa halva graviditeten..


- bästa uppfinningen

Nu när älskade William inte är helt frisk är han en aningen gnällig.. Så idag fick det bli att hänga i bärselet medans jag gjorde middag, och denna gången framåt. Han är så nyfiken hela tiden så att få titta på allt var ju perfekt!!
Men alla som skaffar barn elle har en liten måste äga ett bärsele.
Jag tycker babybjörn är grymt!!


- gårdagens middag

Bara för att jag gjorde en grymt go middag igår!! Sesammarinerad lax m. Rostade rotfrukter/grönsaker och en parmasan och vitlöks sås/dipp, nom nom


- förlossningberättelsen

För ca 4 månader senag..
Hade jag en otroligt stor gravidmage, jag gick upp hela 19 kg! puuh, det kändes när solen stekte.

Men iallafall..
 
Det var en torsdag, den 5/7, hela dagen hade jag legat på stranden med lucas.. Marcus jobbade över den dagen. Så jag valde att gå hem till mina föräldrar att äta middag, grilla, nom nom.. Några av mina släktningar befann sig där också, pappas kusiner från göteborg och min kusin plus familj från skåne.
Jag åt som en gam, oj vad mycket jag åt. Hårt att ligga på stranden antar jag..
allt var som vanligt, jag var ju trotsallt bara i v.38 så det var ju faktiskt 2 veckor kvar till BF, trodde jag.
Jag/vi gick och la oss som vanligt, det var ju skola för lucas och marcus skulle jobba..
Ca 02.00 natten till fredag gick jag upp som min vanliga kiss rutin på natten, tittade lite snabbt och lätt i toa när jag spolade, och då tyckte jag att det såg lite annorlunda ut. men ääsch tänkte jag, jag var ju trött, så jag gick och la mig igen.. Men så fort jag satte mig på sängkanten kom en värk, och ännu mer fostervatten(jag trodde att jag kissade på mig, men jag hade varit på toa precis 1 sekund innan) men jag sprang och hämtade en handduk och la mellan benen och satt och funderade. Marcus vaknade fort och sa, SKALL VI ÅKA IN? jag svarade att nej vi väntar lite med att ringa..jag satt och försökte ringa tiden mellan mina värkar och dom kom kanske tätta Men värk på värk kom och iochmed att jag sen tidigare förlossning gått fort så beslöt jag mig ganska snabbt att ringa ändå..
Jag pratade en stund med banmorskan på förlossningen och vi bestämade ganska fort att vi skulle få komma in.. Lucas fick vi väcka och slänga av på vägen till mina föräldrar för att sedan åka vidare till varberg, som tar ca 25 min, men med värkar kändes det som 2 timmar..
väl nere i varberg gjorde dom ett ctg och allt såg bra ut, bara några minuter senare startade själva förlossningen, och tog ca 2 timmar! Ingen smärtlindring (hade inte med lucas heller) men smärtan var hanterbar :)
sen kl 06.24 kom vår lilla tjockis som vägde 4165kg fram:) så tjock och söt!
sen hade lucas äntligen sin lillebror, världens stoltaste storebror!!
 
 

- baby boy

det värsta som kan hända en mamma är när ens barn är sjuka,
framförallt när dom är under 6 månader..
Det hände oss i helgen,febern började krypa på lille william redan på fredagen, men blev ännu värre på lördagen då det steg upp till 39 grader. Då beslöt jag mig att ta honom till akuten i varberg (bäst när barn är så små), där tog dom lite prover, tryckte och kände på honom.. dom hittade inget men tyckte inte att det var bra att han hade så hög feber, så läkarna beslöt sig tillsammans med barnläkaren i halmstad att vi skulle bli skickade dit.
Ifall att han skulle bli sämre påväg ner så fick vi åka ambulans( usch hatar att åka ambulans) men det gick bra, han sov!
sen fick vi ligga på en avd nere i halmstad som var grym, vilken service, vilka snälla tjejer som jobbade där!!
känder som hotell, förutom att lilleman var dålig!
 
Efter att febern sjunkit så fick vi åka hem, i måndags kom vi hem. Dock är stackarn jätte förskyld!
 
Men imorgon får vi se hur han vuxit, för då är det 4 månaders kontroll:)

-

sällan att jag tar fram datorn, men passade på att ta lite "fina" bilder med kameran! haha, bjuder på dom

- dagens vill ha

denna söta flanell pyjamasen till william:)

- pregnent

efter många om och men skriver jag igen.. :)
 
Idag kom söta gravida nathalie hit med sin lilla vovve och fikade, vi pratade självklart allt som har med bebisar och graviditet att göra, så skoj!! :)
 
lite gamla bilder på mig och natahlie, från 2009:)

RSS 2.0