- new in

Några nya plagg till prinsen i magen, gjorde två fynd på h&m häromdagen..


- det där med namn..

Jag fick en fråga här i bloggen om
Namn.. Vi har tre favorite namn, ett vi gillar mest, som Lucas och Marcus näsan bestämt sig för, jag vill se prinsen först.. KOM GÄrNA MED FÖRSLAG PÅ POJKNAMN!!! Jag avslöjer mina när han har kommit:)


- måndag!!

Som det varit de senaste, grått och tråkigt väder, och nu kom även en regnskur! Som jag skrev nedan så har Lucas och jag varit hos barnmorskan, innan dess så lunchade vi på ett nytt ställe i Kungsbacka, med mest pasta på
Menyn, sådär måste jag säga.. Han fick shoppa lite och till sist tog vi oss en varsin glass, perfekt mor och son dag!!


- vecka 37

Imorgon går jag in i vecka 37, inte så många dagar kvar tills vi får träffa vårat lilla undervärk:) Lucas väntar med spänning!!! Jag har förvärkar väldigt ofta och ibland blir det extra starka förvärkar.. Men som avtar efter 2 gånger Max, en lurig bebis!! Jag var hos barnmorskan idag, allt såg fint ut som vanligt:) vilken lycka!!


- mitt beroende

ÄPPLE!!!


- kvällens

Snart kommer robin och Gabriella hit för att kolla på Sverige matchen, plus att vi skall käka en del!! Ikväll har jag på mig en svart långkjol och mitt nya bas linne, uber skönt! Har btw varit och shoppat en del idag, får jag visa i helgen!! HEJA SVERIGE!!


- tapas förslag!

Feta ost med tomat och basilika, tunnbröd med två olika mjukostar, jordgubbar, melon, oliver, nachoschips med tacosås och ost i ugn, steka champinjoner i vitlök, ölkorv, gurka, dippsås, och till sist grillost inlindad i bacon som grillades i ugnen! Detta bjöd jag killarna, Marcus, Lucas och patrik på ikväll och det uppskattades som tur var:)! Och så tog vi lite efterrätt, oreo kakorna som finns har kommit med en glass, så det mumsade vi i oss, och kollade på kvällens match, Holland- Tyskland!


- lucas skolavslutning

Igår sprack det upp och solen tittade fram.. Perfekt för en fin skolavslutning för lucas. Åh han var så fin och duktig igår, han tog i så mycket i sångerna att han skakade, haha! Så nu äntligen får Lucas på riktigt ha ett sommarlov, annars har jag alltid jobbat varje sommar och han fått vara på dagis/ fritids.


- 12 juni

Idag har Lucas skolavslutning, fast inte förens ikväll vid 17 tiden, så just nu tar min lilla älskling en liten tupplur, hehe stackarn är så trött!!

Igår var vi nämligen hemma hos några kompisar och kollade på Sverige matchen och vi var inte hemma förens 23.30, så det är klart att han är trött! :) men iallfall, vi körde stenhårt på outfiten, robin hade köpt tröjor till oss alla och ansiktsfärg!:)


- ikea

Denna stolen har kommit in på Ikea, JAG MÅSTE HA denna till prinsen!! Hur snygg som helst:)


3- rätters

Lucas tog en, Marcus tog en, robin tog en, men då slår väl jag till på tre.. Haha! Jag var sååå sugen på en toast med rom osv, sen tog jag en sallad och sen var jag ju bara tjut en att ta en efterrätt;), mumma verkligen!! Jag, Marcus och Lucas åkte till Kba för jakt efter avslutningkläder till lucas i förrgår,men måste säga att det knappt fanns någonting?! Till mig själv köpte jag en ny almenacka. Sen var jag självklart hungrig så vi beslöt oss att äta på Harrys!..


- to fat

När man inser att man har gått upp typ överallt och inte får på sig sin förlovningsring längre, må de vara en kort tid


- en söt bebis outfit


- dagens förgyllelse

Nästan en gång i månaden så knackar det på dörr.. Och där står min yngsta lilla granne med en mama tidning och alltid något mer:) idag fick jag en uber söt liten body!! Jag känner mig bortskämd av alla:)


- tre dagar på varbergs sjukhus

I tisdags hade jag sådana otroliga sammandragningar, och dom släppte aldrig:/ så senare på kvällen beslöt jag mig att ringa förlossningen och rådfråga.. Pratade med dom i säkert 10 min.. Men tillslut sa dom att jag skulle komma in för en koll. Åh allt blir så dramatiskt när man skall ta sig dit, hela kroppen blir ju nervös!!! Väl där inne görs alla kontroller och allt ser bra ut, bebis mår bra, men dom ser på kurvan att jag har kanske kraftiga sammandragningar.. Vilket resulterar att jag får en spruta PLUS en tablett, och stanna o sova över.. Dagen efter hoppades jag på att få åka hem, även svärmor fyllde år då så vi skulle ju egentligen på kalas!! Men jag fick stanna där hela onsdagen också för att dom ville ha kontroll över mig.. Och jag fick även stanna tills torsdag eftermiddag, då fick jag äntligen åka hem, med varken bättre eller sämre resultat.. Jag har fortfarande mina jäkla sammandragningar. Och läkarn tycker att jag skall i stort sätt vara sängliggandes i tre veckor..
Men varför är det allltid så att om
Man måste tex ligga stil vill man inte.. Men om man aldrig får det så vill man?! Haha.. Jaja.. Vi får väl se hur det går:)


- 35 veckor

Idag går vi in i vecka 35, sjukt vad tiden faktiskt har gått fort, även fast jag är trött på att vara gravid :)!! Igår var jag ju hos barnmorskan och allt såg bra ut, så bebis får gärna komma nu:)!


- en slags belöning

Lucas har en lång tid hjälp till med grejer i huset. Såsom att storstäda sitt egna rum, slänga tvätten i tvättstugan, bädda sin egna säng., osv.. Han får ibland en tia eller så när han hjälpt mig med något.. Men nu vill han vill ha "lön" så idag fick han jobba lite och får lön varje lördag:) jag tycker det är viktigt att barn får lära sig tidigt att man måste jobba för att få pengar.. ;)


- måndag kväll

Måndag kväll och det går ingenting på tv, så jag satsar på att köra 3 tvättmaskiner nu ikväll, tummen upp! Min man jobbar fram tills 20 ikväll, min älskade snuffs!!


- blue

Hade på mig min nya tubklänning idag, till det jag min gråa juicy hoodie och en svart skin jacka och vita converse.. Långklänning kan nog vara det bästa mammaplaget!! I love it!!


- bästa köpet

Köpte denna mini fläkt på Clas Olssons (stavas det så?!) för bara en guld tia!! Haha bästa tipset i denna värme, speciellt för gravida damer!!


- lördag!!!

Ikväll har jag och Lucas myst till 100, vi gick och handlade godi, chips, och dricka sen hyrde vi en film och gick hem till mina föräldrar.. Lucas stortrivs att vara där.. Egentligen hade vi tänkt att sova där, men beslöt oss i sista sekunden att gå hem. Marcus har grabbkväll här hemma med robin.. Dom pratar BARA om fotboll, haha! Jag och Lucas skulle slänga oss i sängen direkt, men bestämde att vi skulle mysa med lite tända ljus.. Jag sa till Lucas att han kunde bädda ner sig gott i våran säng så länge för jag skulle upp
Och ta min järntablett.. Så kommer jag ner efter Max 10 min så har min älskade prins somnat!! Åh han är det finaste som finns och den mest underbaraste killen!!!


- post

Dagens gjort: läst ny tidning och kollat på massvis av kort jag framkallat:)


- grått

Tråkigaste och gråaste dagen på länge.. Idag följde grannpojken med Lucas och mig efter skolan så dom sitter och pysslar med sina alla olika kort, dom är så söta:) jag tänkte nog bjuda pojkarna på lite fika:) jag själv har varit rastlös hela dagen, fast min kropp är så trött, fast jag egentligen inte gör någonting.. Häromdagen var jag och min mamma och shoppade saker till mig, eller till bebisen.. Jag har redan bäddat spjälsängen med lucas lakan och spjälsängsskydd, men jag ville ha nytt, så innan jag somnat ikväll skall jag bädda om hela sängen med dom nya sakerna som inhandlades.. Sen skall jag göra tacos tills älsklingen kommer hem, och senare skall familjen gå och kolla på Åsa à-lag som
Spelar match:)


RSS 2.0