- FABulous

sitter och kollar in lite kläder på internet, och har ju nästan pengar till min drömis, en marc by marc jacobs. MEN dessa väskor från FAB är galet snygga, 2300:-



- stylebyme


en kväll hemma hos louise, som för övrigt göttar dig i turkiet nu?! som sagt en kväll hemma hos lullu och hon lärde upp mig hur man gör dessa fantastiska armband:) Så dessa över har jag gjort,

stylebyme

-


alla dessa blommar och fina kort fick jag av vänner och familj, så gulliga!!

- odd molly



- sitter och sitter igenom hösten odd molly kläder, som jag funderar på att "boka". NICE HUH


- GOSH


- please give me this shoes!! I'm in love.
PRIMEBOOTS från NELLY, ca 3300:-


@ work

Sitter på jobbet och längtar hem till sängen:)

- new in


- en ny byxdress från odd molly

- dagens duktiga


jag tror fasen att jag gått och blivit bullmamma!!! det är tredje gången på väldigt kort tid jag bakar bullar, haha!
På söndag kommer det hit en del släktningar för att fira mig och marcus som har fyllt år, så det är därför jag har gjort mängder med bullar:)! Skall också baka typ en kladdkaka eller något annat av choklad.
om 1 timma börjar jag jobba tills 21.00 ikväll

min jobbtunnika!!

- 26 juli


i tisdag fyllde jag år, inte äldre utan yngre:)!! Jag fick order av marcus och lucas att INTE gå upp ur sängen eller ur vårat sovrum, (jag trodde på en överaskning:)) haha, men efter 15 min knackade det på min dörr, då tänkte jag, dom skojar, varför knackar dom på dörren?! haha, nej men då kommer min snälla arbetskamrat Sara och lämnar dessa packet, hur gulligt? Lucas fick två jätte fina tröjor, och jag fick ett presentkort, ett steg närmare min dröm väska, TACK SARA!!
Men sen kom dom andra hem iallafall och jag fick sjung och frukost på sängen, och sen blommar av älsklingen, och pengar till min dröm väska, haha! och såklart, världens finaste present av lucas, en jätte fin täckning!
Sen åkte vi vidare till FUN CITY i VARBERG



kan inte rekomendera fun city om det inte är en stor familj med massa barn och fint väder, för vi hade inte så kul:(
Men vi åkte in till varberg och strossade där lite och sen vidare till mina föräldrar

och blev bjudna på mat och tårta:)
en av mina bästa födelsedagar!

- NEW YORK


håller på att baka med mina nya formar, visst är dom läckra?

- autumn


kan man bli deppigare än att läsa HÖSTENS kläder? varma koftor, och stövlar? Det är alltid så med alla klädkataloger, beställa nästan 3 månader innan grejerna kommer. Hittade dock lite baströjor, och även en del fina saker till lucas. Så jag kommer som vanligt beställa en del.

HATAR dock hm nya sida, jag förstår ingenting, och utseendet är riktigt fult? USCH, dock bra för mig, för jag beställer ingenting!


- en outfit i stockholm i juni


-

hur går dina tankar.. hur tänker du när du ser de.. hur tänker du NU.. hur  tänker du?



- tisdagens



- dark like heaven


jobbade idag, ledig imorgon, sen jobba typ, 9 dagar i sträck? SHIT. typ!

- L.O.V.E.P.I.N.K



new in
, ett iphone 4 skal, från marc by marc jacobs, köpte det förra veckan på TARA i kungsbacka, för ca 320:-

- Something pink


linneas bakelse, haha! Kan någon hjälpa henne att ta bort den från hennes garderob. Hon har seperationsångest från denna, hon hade denna på 9ans skolavslutning/bal.

Linnea, jag älskar dig!

- love you


igår satte min svärmors man upp en hylla över våran säng, äntligen ser det inte så "tomt" ut. Har placerat ett underbart fin kort på lucas i svartvit, sen love bokstäver.
Allt inne i vårt sovrum är svart, vit och silver.

- rosa himmel

ja men då är det väl bara till att ladda för 12 jobbpass på 14 dagar, underbart, typ inte! Jo jag ser dollarteckan framför mig, jag gillar att jobba, det blir ju till ett resultat, pengar i kassan:P!! Vi har också fått en tvättmaskin nu, äntligen, vi har varit utan i över en månad, så under den tiden har jag fått springa fram och tillbaka till mina föräldrar och tvätta, så idag kunde jag äntligen tvätta själv, blev ju bara 3 fulla maskiner, haha! Fråga mig inte, kan inte fatta varför det blir så mycket tvätt hela tiden.



- dagens


ett svart linne, svarta leggings, och pojkvännes skjorta från acne, brillor från rayban och stövlar från hunter.

- don't bring flowers


jag är så trött,

- sandalwood vanilla


- doftar i vårat sovrum

- Att kunna och att inte kunna

Att man som personer våga starta, i detta falet bostadsrätter. Att sälja och le som stora jävla grisar, åka runt i en porsche och tro att dom har makten över något som dom inte har?! Att dom inte kan lyssna på en som har lagt ner så FRUKTANSVÄRT mycket energi till att hjälpa oss med all besiktning, som i detta falet är min pappa!
Utan.. ja frågan är vad dom, lyssnar på. Inte enligt ABT(almänna bestämelser total entreprenör).
Jag tycker bara dom är pinsama, har man satt sig i den situationen att man påbörjar ett sådanhär så måste man ju avsluta de. Jag är så fruktansvärt glad att jag har min pappa som jobbar med sånt här, för utan honom hade dom trott att dom kan göra vad fan dom vill.
Dom vet inte vad dom själva gett sig in på..

Det är inte bara i detta falet dom har beteet sig illa, mina grannar, som bor i deras hyreshus, en go glad kvinna som är världens trevligaste. Om hyresvärdana har det varit skriverier och varit uppe i rätten. Dom förlorade, "HA HA"!!

Tyvärr så tror jag i detta falet att ni gör det också, Hjertqvist, läs frugans blogg www.annahjertqvist.se!!








- ny favorite


SMULTRON DRYCK?? Sommarens goaste dryck!

- en liten lucas


RSS 2.0